Sammanfattning

Kit med beten som Team CWC valde att fiska med under inspelningen av PikeFight 2020!

Produktinformation

Kit med beten som Team CWC valde att fiska med under inspelningen av PikeFight 2020!

Jonny Vobbler 13/15cm
Jonny Vobbler behöver inte ens presenteras, det räcker med att säga att detta bete MÅSTE du ha i din låda, det bara är så!

Presterar när andra beten inte gör det och har en gång som alltid lockar till stenhårda hugg. Vilket kommer göra detta till ett ännu hetare alternativ i din betesbox!

Jonny Vobbler är designad av Jonny Thofeldt och tillverkas numera i plast av Strike Pro. Har en vaggande gång och tillsammans med sin sked tar den sig lite djupare än vanliga vobblers, kan med fördel twitchas hem och beter sig då som en skadad fisk, något som gäddan aldrig kommer kunna låta bli!

Djupet kan anpassas enkelt genom att höja och sänka spötoppen. Vill du ha ner den djupare kan den även viktas utan att förlora sin attraktiva gång.

Finns även i en mindre storlek på 13cm/50g för dagar då gäddan föredrar lite mindre beten.

• Längd: 13/15cm
• Vikt: 50/82g

Pig Shad 23cm
Pig Shad är ett gummibete inspirerat av det klassiska jerkbetet The Pig.

Pig Shad har en förförisk vaggande gång samtidigt som den simmar med huvudet fram och tillbaka. Stjärten paddlar och vrider i ett lågfrekvent tempo. En perfekt imitation av en skadad betesfisk som långsamt lunkar fram med dess sista krafter!

Pig Shad har en unik profil som liknar en välmatad betesfisk. Den fungerar utmärkt att rigga med jiggskalle eller med BFT Flexhead Pike. Med BFT Pike Center Pin (shallowskruv) så kommer den vaggande och simmande gången verkligen till sin rätt. Tackla den med vårt shallow-tackel och veva hem den riktigt långsamt över grunt vatten.

Vi har själv varit med och provfiskat detta bete samt fått mycket fisk på det. Vi sett det växa fram över tidens gång, det finns mycket kärlek bakom betet och ett flertal ändringar har gjorts för att få till den optimala gången.

• Längd: 23cm
• Vikt: 90g

Pig Shad Junior 20cm (2-pack)
Pig Shad Junior är ett gummibete inspirerat av det klassiska jerkbetet The Pig.

Pig Shad Jr är 20 cm lång och väger 50g. Pig Shad Jr har en förförisk vaggande gång samtidigt som den simmar med huvudet fram och tillbaka. Stjärten paddlar och vrider i ett lågfrekvent tempo. En perfekt imitation av en skadad betesfisk som långsamt lunkar fram med dess sista krafter!

Pig Shad har en unik profil som liknar en välmatad betesfisk. Den fungerar utmärkt att rigga med jiggskalle eller med BFT Flexhead Pike. Med BFT Pike Center Pin (shallowskruv) så kommer den vaggande och simmande gången verkligen till sin rätt.

Ett annat tips är att tackla Pig Shad Jr med Owner Twist lock krok i stl. 10/0, finns både oviktade och viktade. Pig Shad Junior har en skåra i sig just för att kunna fiska med Owner Beast Twist Lock krok. Fördelen med denna tackling är att du kan fiska i tät vegetation och stubbvass utan att fastna.

• Längd: 20cm
• Vikt: 50g
• 2-Pack

Pig Shad Tournament 18cm (2-pack)
Letar du efter den perfekta aktionen och storleken till gäddfisket, då kan du sluta leta nu.

Pig Shad Tournament är det senaste tillskottet i Pig Shad-familjen. Designad för att vara en mindre bete till gäddfisket så är den ett perfekt kompliment till Pig Shad Junior.

Sloten på ryggen har blivit djupare och du har även fått en slot på buken för att förbättra krokningsegenskaperna. Optimal storlek på weedlesskrok är 8/0 men betet klarar även av att riggas med storlek 10/0. 

• Längd: 18cm
• Vikt: 30g
• 2-pack
Visa mer Visa mindre

Specifikationer

Relaterade Reportage & Guider

Det finns ännu inga blogginlägg kopplade till denna artikel.

Recensioner

Läs alla recensioner Stäng
Inga recensioner ännu.
Spara

Ingår i produktserien:

Se hela serien