Sammanfattning

SvartZonkers offset krokar finns i två olika storlekar, 13/0 till större swimbaits/jiggar 20-26 cm. Perfekt till mcrubber och bigmcrubber samt i 10/0 till beten på 16-19 cm perfekt till mcrubber shad 17cm och mcrubber jr.

Produktinformation

SvartZonkers offset krokar finns i två olika storlekar, 13/0 till större swimbaits/jiggar 20-26 cm. Perfekt till mcrubber och bigmcrubber samt i 10/0 till beten på 16-19 cm perfekt till mcrubber shad 17cm och mcrubber jr. Dessa offset krokar fungerar givetvis på andra typer av gummibeten.

Svartzonkers offset krok 13/0 väger 12g och 10/0 väger 7g, vikterna är tillverkade i zink (bra för miljön!). Dessa krokar är designade av SvartZonker där krokarna har lite mer vinkel i krokspetsen och är lite längre vilket ger ett större gap mellan krokspets och nos. Detta ger bättre kroknings egenskaper. Krokarna har även en längre skruv vilket sitter hårdare i gummibetet, skruven är tillverkad i 1 mm rostfri stål.

2-pack

OBS! Betena på bilden ingår ej utan visar endast storleken på de två olika offset krokarna.
Visa mer Visa mindre

Specifikationer

Krokstorlek: 10/0 , 13/0

Relaterade Reportage & Guider

Det finns ännu inga blogginlägg kopplade till denna artikel.

Recensioner

Läs alla recensioner Stäng
Marcus Lundblad 2021-11-18

Från att bara använt owners offset krok och ville testa 13/0 så blev de svartzonkers krok! Sjuk skillnad på kvalité..Dessa krokar är mjuka och inte sylvassa och stenhårda som owner offset. Men större är dem =)

Spara

Ingår i produktserien:

Se hela serien