Öppettider

Söder Sportfiske AB
Hornsgatan 148, 117 28 Stockholm

Måndag - Fredag 10.00 - 18.00
Lördag 10.00 - 15.00
Söndag
(stängt alla röda dagar)
Gone fishing

Nyhetsbrev
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter, aktuella kampanjer, tips och råd från oss direkt i din inkorg.

Avanmäl dig från vårt nyhetsbrev här.
Meny
Simrad WR10 Autopilot Remote and Base Station i gruppen Elektronik / Autopilot hos Sportfiskeprylar.se (000-12316-001)

Simrad WR10 Autopilot Remote and Base Station

Artnr:
000-12316-001
0 recensioner
5219 kr
5790 kr
Visa alla färger
Gör dina val nedan
Antal: 
Sammanfattning

Simrad WR10 Autopilot Remote and Base Station kontroll fungerar med Simrad-autopilotsystem för att möjliggöra exakta kursjusteringar och styrning av autopiloten från valfri plats ombord.

  • Användarvänlig, lätt att installera
  • Kompakt, lätt fjärrenhet med stora knappar
  • Styr eller ställ in kurs i steg om 1° och 10°
  • Dedikerade knappar för autopilotens standbyläge och aktivering
  • Fästs med handledsrem eller band
  • Upp till 30 meters räckvidd
  • Vattentät basstation med däck- eller stolpmontering
- Enkel att använda: 
WR10 har bara fem enkla knappar för att ge intuitiv styrning av autopiloten. Styr eller justera autopilotens kurs i exakta steg om 1 grad eller snabbt i 10 graderssteg. Växla enkelt mellan full autopilot för att navigera till nästa waypoint på din aktuella rutt och Ingen drift-styrning för att automatiskt bibehålla din aktuella kurs. Särskilda knappar för standby och aktivering gör att du kan vara säker på att din autopilot är på eller av med en enda knapptryckning – även om du inte vet vilket läge den var i till att börja med. WR10:s flerfärgade lysdiod anger när varje kommando har tagits emot av autopiloten och visar en varning för låg batterinivå så att du aldrig är oförberedd.

- Lätt att bära:
En fjärrkontroll är endast användbar om den är i handen. Den kompakta och lätta WR10 har konstruerats med detta i åtanke: det medföljande bandet ger många olika sätt att fästa den, eller så kan den bäras på handleden för ännu snabbare och enklare åtkomst. Även om den är kompakt är WR10 också utformad för att maximera knappstorleken; den här fjärrkontrollen är enkel att använda med alla fingrar i alla förhållanden.

- Enkel att installera:
WR10 är en enkel gör-det-själv-uppgradering till valfritt kompatibelt Simrad-autopilotsystem. Den medföljande BT1 Bluetooth-basstationen ansluts snabbt till båtens NMEA 2000®-nätverk med en plugg: det finns inget behov av någon komplicerad kabeldragning eller separat strömförsörjning. Den kompakta och vattentäta BT1 kan vara däck- eller stolpmonterad, ger upp till 30 meters räckvidd och kan paras ihop med upp till fyra WR10-fjärrkontroller. En fjärrkontroll ingår i det här paketet.

- Minsta produktkrav:
Kräver ett kompatibelt autopilotsystem.

Vad innehåller paketet?
WR10 endast trådlös fjärrkontroll
BT-1 WR10 endast basstation (ingen kabel)
Läs mer
Produktinformation
Simrad WR10 Autopilot Remote and Base Station kontroll fungerar med Simrad-autopilotsystem för att möjliggöra exakta kursjusteringar och styrning av autopiloten från valfri plats ombord. Bluetooth-tekniken ger upp till 30 meters räckvidd. Den medföljande BT1-basstationen fungerar med upp till fyra fjärrkontroller; en fjärrkontroll ingår i det här paketet.
Visa mer Visa mindre
Inspireras av våra kunder!#sportfiskeprylarSöder