Sammanfattning

Håll kontakten och färdas säkert med denna RS40 VHF-radio med AIS här VHF-marinradion med elegant design och löstagbar handmikrofon, klass D DSC-funktion och inbyggd GPS.

Produktinformation

Håll kontakten och färdas säkert med denna RS40 VHF-radio med AIS här VHF-marinradion med elegant design och löstagbar handmikrofon, klass D DSC-funktion och inbyggd GPS. Håll koll på AIS-utrustade fartyg i närheten med en integrerad AIS-mottagare, och lägg till upp till två valfria trådlösa handenheter för att tydligt kommunicera från var som helst ombord.

Huvudfunktioner

  • VHF-radio godkänd enligt klass D DSC
  • AIS-mottagare med två kanaler
  • Inbyggd GPS-mottagare
  • Löstagbar handmikrofon kan anslutas på fram- eller baksidan
  • Anslut upp till två trådlösa handenheter
  • Lägg till en valfri megafon eller extern högtalare
  • NMEA 0183®- och NMEA 2000®-anslutning

Inbyggda AIS- och GPS-mottagare
En tvåkanalig AIS-mottagare övervakar positionerna för AIS-utrustade fartyg i närheten, vilket hjälper dig att undvika kollisioner i trånga hamnar och farleder. AIS-information kan ses på RS40:s inbyggda skärm eller överlagrad på din sjökorts- eller radarskärm via en kompatibel multifunktionsdisplay. En inbyggd GPS-mottagare garanterar att din båts position kan skickas med DSC-nödanrop, även om övrig elektronik i din båt är strömlös.

Löstagbar handmikrofon
RS40:s löstagbara handmikrofon kan anslutas till radions fram- eller baksida, och med tillvalda förlängningskablar kan radio och mikrofon monteras separat. Detta ger en enkel och kostnadseffektiv lösning för alla monteringsplatser, utan kabeltrassel. Till exempel kan RS40 monteras i taket, utan hängande kablar, medan mikrofonen är ansluten till ett grenuttag på panelen nedanför.

Utbyggbar med trådlösa handenheter
Lägg till en valfri trådlös handenhet för att ta med dig radion överallt ombord. Handenheten HS40 utformades som ett intuitivt bärbart komplement till RS40. Varje handenhet duplicerar radions display och reglage, vilket möjliggör fjärråtkomst till alla viktiga funktioner. Upp till två trådlösa handenheter kan anslutas till en enda basstation. Med flera handenheter anslutna fungerar RS40 som ett praktiskt interkomsystem ombord.

Minsta produktkrav
Kräver en VHF-antenn (säljs separat). En extern GPS-antenn kan krävas i vissa installationer. Alla DSC-funktioner kräver ett MMSI-nummer utfärdat av lokala myndigheter; avgifter kan tillkomma.

Vad innehåller paketet
RS40/V60 VHF Monteringsfäste med knoppar och skruvar
Visa mer Visa mindre

Specifikationer

Relaterade Reportage & Guider

Det finns ännu inga blogginlägg kopplade till denna artikel.

Recensioner

Läs alla recensioner Stäng
Inga recensioner ännu.
Spara

Ingår i produktserien:

Se hela serien