Sammanfattning

Simrad RS40-B VHF-radio och GPS-500 tryggare kommer du känna dig tryggare på sjön med VHF-marinradion med AIS-transponder i klass B och inbyggd GPS.

Produktinformation

Simrad RS40-B VHF-radio och GPS-500 tryggare kommer du känna dig tryggare på sjön med VHF-marinradion med AIS-transponder i klass B och inbyggd GPS. Se och bli sedd av AIS-utrustade båtar i närheten tack vare en inbyggd AIS-transponder i klass B och lägg till upp till två trådlösa handenheter som tillval för att förbli uppkopplad var som helst ombord. Paketerad med GPS-500 för bättre GPS-prestanda.

Huvudfunktioner 

  • Inbyggd AIS-transponder i klass B
  • VHF-radio godkänd enligt klass D DSC
  • Inbyggd GPS-mottagare
  • Löstagbar handmikrofon kan anslutas på fram- eller baksidan
  • Anslut upp till två trådlösa handenheter
  • Lägg till en valfri megafon eller extern högtalare
  • NMEA 0183®- och NMEA 2000®-anslutning
  • Med GPS-500 för förbättrade prestanda

- Se och bli sedd med inbyggd AIS:
RS40-B har en AIS-transponder i klass B. Den tar inte bara emot AIS-mål, utan sänder även positionen för din båt till AIS-utrustade båtar i närheten. Det hjälper andra som är ute på sjön att upptäcka båten under alla förhållanden, dag som natt. En inbyggd AIS-mottagare övervakar positionen för andra AIS-utrustade båtar, vilket hjälper dig att undvika kollisioner i trånga hamnar och vattenvägar. AIS-information kan ses på radions inbyggda skärm eller överlagrad på din sjökorts- eller radarskärm via en kompatibel multifunktionsdisplay.

- Löstagbar handmikrofon:
RS40-B:s löstagbara handmikrofon kan anslutas till radions fram- eller baksida, och med tillvalskablar för förlängning kan mikrofon och radio monteras separat. Detta ger en enkel och kostnadseffektiv lösning för alla monteringsplatser, utan kabeltrassel. Till exempel kan RS40-B monteras i taket, utan hängande kablar, medan mikrofonen är ansluten till ett grenuttag på panelen nedanför.

- Utbyggbar med trådlösa handenheter:
Lägg till en valfri HS40 trådlös handenhet för att ta med dig radion överallt ombord. Varje handenhet duplicerar radions display och reglage, vilket möjliggör fjärråtkomst till alla viktiga funktioner. Upp till två handenheter kan anslutas till en enda RS40-B, och med flera handenheter anslutna fungerar radion även som en interkom ombord.

- Minsta produktkrav:
Radiofunktionen kräver en VHF-antenn (säljs separat). AIS-funktionen kräver antingen en andra VHF-antenn eller en VHF/AIS-antennsplitter. Alla DSC-funktioner kräver ett MMSI-nummer utfärdat av lokala myndigheter; avgifter kan tillkomma.

- Vad innehåller paketet?
GPS-500: GPS-antenn för NAIS-500 AIS-transponder
RS40/V60 VHF Monteringsfäste med knoppar och skruvar
RS20 och V20 VHF, flushmonteringskit
RS40 / RS40-B VHF-solskydd
VHF-mikrofonklämma för RS40 / V60
RS40-B VHF-radio
Visa mer Visa mindre

Specifikationer

Relaterade Reportage & Guider

Det finns ännu inga blogginlägg kopplade till denna artikel.

Recensioner

Läs alla recensioner Stäng
Inga recensioner ännu.
Spara

Ingår i produktserien:

Se hela serien