Öppettider

Söder Sportfiske AB
Hornsgatan 148, 117 28 Stockholm

Måndag - Fredag 10.00 - 18.00
Lördag 10.00 - 15.00
Söndag
(stängt alla röda dagar)
Gone fishing

Nyhetsbrev
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter, aktuella kampanjer, tips och råd från oss direkt i din inkorg.

Avanmäl dig från vårt nyhetsbrev här.
Meny
Simrad OP12 Autopilot Controller i gruppen Elektronik / Autopilot hos Sportfiskeprylar.se (000-13287-001)

Simrad OP12 Autopilot Controller

Artnr:
000-13287-001
0 recensioner
3690 kr
4100 kr
Visa alla färger
Gör dina val nedan
Sammanfattning
Den trådbundna OP12-fjärrkontrollen från Simrad kan paras ihop med IS42 digital display för att skapa en fristående autopilotstyrenhet eller användas som en dedikerad autopilotknappsats för Simrad-multifunktionsdisplayer.
Läs mer
Produktinformation

Den trådbundna OP12-fjärrkontrollen från Simrad kan paras ihop med IS42 digital display för att skapa en fristående autopilotstyrenhet eller användas som en dedikerad autopilotknappsats för Simrad-multifunktionsdisplayer. Denna knappsats matchar den diskreta designen i våra instrument och displayer med Glass Bridge, och integreras sömlöst med alla roderstationer.

Huvudfunktioner

  • Intuitiv användning med vattentäta silikonknappar
  • Enkel installation med en enda kabel
  • Kombinera med IS42-skärm för full autopilotstyrning
  • Glass Bridge-design med låg profil

Intuitiv användning
Ett enkelt gränssnitt med tryckknappar gör OP12 lätt att använda under svåra förhållanden och med våta händer eller handskar. Dedikerade auto- och standbyknappar sätter på eller stänger av autopiloten med ett tryck, så det är lätt att släppa ratten eller snabbt ta kontroll när det behövs. Kursjusteringar görs också med bara ett knapptryck, med dubbla babords- och styrbordsknappar för att göra kursjusteringar i steg om en grad eller tio grader.

Autopilotstyrning med IS42-display 
Para Simrad OP12-knappsatsen med en IS42 digital display för att skapa ett fullt fungerande kontrollhuvud för ditt Simrad-autopilotsystem. Flera knappsatser och displayer kan installeras för att ge styrning av autopiloten var som helst ombord, perfekt för båtar med dubbla roder.

Diskret design med Glass Bridge 
OP12 är utformad för att komplettera Simrads Glass Bridge-displayer och instrument, och har en modern design med låg ytmonterad profil på bara åtta millimeter. Den kompakta storleken gör att den kan monteras nästan var som helst, samtidigt som de stora knapparna är enkla och tillförlitliga att använda.

Minsta produktkrav
IS42 kräver ett kompatibelt Simrad-autopilotsystem, inklusive en IS42 digital display eller Simrad-multifunktionsdisplay, anslutet via ett NMEA 2000®-nätverk.

Vad innehåller paketet?
N2K-T-RD Nätverks-T-kontakt
N2KEXT-2RD 2 fot Nätverksförlängningskabel
Solskydd för Triton² Pilot/OP12
Visa mer Visa mindre
Inspireras av våra kunder!#sportfiskeprylar