Sammanfattning

Shimano Speedmaster XTD 14000 - Speedmaster XTD är en fantastisk karprulle med lång räckvidd som erbjuder ett anmärkningsvärt värde för pengarna. Den innehåller utväxling och långkastande teknik som hämtats direkt från dyrare klassledande SHIMANO-modeller, och den diskreta "stealth"-finishen passar perfekt med alla Tribal TX Carp-spön.

Produktinformation

Om du vill ha en bra kombination av värde, kvalitet och prestanda kommer du omedelbart att dras till Speedmaster XTD. Speedmaster kombinerar samma G Free Body-silhuett som många av SHIMANO:s långdistansrullar, med ett diskret stealth-utseende, och är visuellt fantastisk. Och när du använder den gör den dig inte heller besviken. Speedmaster ger dig inte bara möjlighet att kasta längre, den nya växellådan och tekniken ger dig den styrka som behövs för att enkelt fånga de största fiskarna.  Ett utmärkt val för sportfiskare av alla förmågor.

Det är verkligen svårt att klaga på Speedmaster. Den har ärvt många av de bästa funktionerna som används av de ledande SHIMANO rullarna med lång räckvidd. Super Slow 5-linjig oscillation används på alla långrevar ända upp till Power Aero, liksom G Free Body, Parallel Body, Rigid Cast och en AR-C-spole i kallsmidd aluminium. Du får även en uppsättning spolreducerare för att göra spolningen mer kostnadseffektiv. Och när det gäller att fiska optimerar kombinationen av HAGANE Gear och SILENT DRIVE-teknik lindningseffektiviteten och Instant Drag möjliggör supersnabb justering av dragspänningen för att kontrollera fisken med minimalt krångel. Men den kanske mest imponerande egenskapen är att Speedmaster har samma trovärdighet som sina dyrare kusiner, samtidigt som den ger enastående valuta för pengarna.
  • Hagane
  • Hagane-drev
  • Rigid Cast
  • Silentdrive
  • G Fri Body
  • Parellel-body
  • AR-C Spool
  • Ci4+
Visa mer Visa mindre

Specifikationer

Linintag: 103 cm
Linkapacitet: 550m-0.35mm/400m-0.40mm/300m-0.45mm
Maxbroms: 20 kg
Rullstorlek: XTD 14000
Utväxling: 4.3:1
Vikt: 590 g

Relaterade Reportage & Guider

Det finns ännu inga blogginlägg kopplade till denna artikel.

Recensioner

Läs alla recensioner Stäng
Inga recensioner ännu.
Spara

Ingår i produktserien:

Se hela serien