Öppettider

Söder Sportfiske AB
Hornsgatan 148, 117 28 Stockholm

Måndag - Fredag 10.00 - 18.00
Lördag 10.00 - 15.00
Söndag
(stängt alla röda dagar)
Gone fishing

Nyhetsbrev
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter, aktuella kampanjer, tips och råd från oss direkt i din inkorg.

Avanmäl dig från vårt nyhetsbrev här.
Meny
Scott Centric i gruppen Fiskespön / Flugfiskespön hos Sportfiskeprylar.se (C9044r)

Scott Centric

Artnr:
C9044r
0 recensioner
Visa alla färger
Gör dina val nedan
10'0'' 4wt
  • 10'0'' 4wt
  • 9'0'' 4wt
  • 9'0'' 5wt
  • 9'0'' 6wt
  • 9'0'' 7wt
  • 9'6'' 6wt Fighting Butt
0 i lager
Kampanj:
Endast
0 st kampanjartiklar kvar!
Kampanjen gäller fr.o.m
Kampanjen gäller t.o.m
Sammanfattning
Scott Centric är snabba och ultrastarka flugspön med otrolig kontroll. En mångsidig serie för dig som inte vill tumma på kvalitén under ditt flugfiske!
Läs mer
Produktinformation
Vi presenterar den nya Centric-serien av flugspön. Scott har lagt in känslan i snabba spön. Nu tar vi det till nästa nivå. De banbrytande flugspöna i Centric-serien ger nya nivåer av stabilitet, återhämtningshastighet och räckvidd, samtidigt som de ger sportfiskarna massor av feedback genom de lätt böjbara toppsektionerna och de mycket transmissiva klingorna.

Det här är de mest effektiva spöna som Scott någonsin har skapat. Hög linhastighet, platta, stabila mendningar, genereras enkelt på alla avstånd med minimal ansträngning från kastaren. Dessa spön känns mycket lätta i handen, är vansinnigt exakta och är helt enkelt en fröjd att fiska på alla avstånd, vilket passar både nybörjare och proffs. Lättheten att göra rullkast och menda är taget till en ny nivå. Möjligheten att kontrollera loop-formen och linans hastighet på alla avstånd ger dig en stor mångsidighet i ditt fiske.

Centric-spöna kombinerar nya taperingar och nya kolfiberlindningar med ett nytt resin-system för att öka fibertätheten och minska vikten, och de har Scotts nya generation av ARC-förstärkning för ökad stabilitet längs flera axlar. Med ny specialanpassad rullningsutrustning har fiberplaceringen och densiteten kontrollerats med ny precision.

Och som pricken över i:et utformade har Scott nya standardiserande komponenter för Centric-stavar som omdefinierar funktionalitet, hållbarhet och skönhet. Scott Centric-spöna är utrustade med kork av Flor-kvalitet, nya ringar i titan med superglatta zirkonia-insatser, nya lågreflekterande Snakebrand Universal-snakeringar och ett homogent, fräst rullfäste med snabbgängor, greppvänliga rattar, självindexerande huvar, micarta-insatser, en speciell Delrin-låsbricka och typ 3 flat black hardcoat. Centric-spön är handgjorda i USA av de bästa materialen.

Fantastisk linhastighet och stabilitet med massor av känsla. Det här är spöet för långa 6X-tafsar, stora sländor och pricksäker precision. Det har gott om kraft för nymfriggar och samtidigt tillräckligt med finess för att hålla fisken fäst vid superlätta tafsar och små krokar.
Visa mer Visa mindre
Inspireras av våra kunder!#sportfiskeprylar