Sammanfattning

Railblaza QuikPort är ett slitstarkt och väderbeständigt stick-on-fäste som säkert kommer att hålla fast vid din Stand Up Paddleboard (SUP), Inflatable Boat (RIB), kajak och många andra fartyg.

Produktinformation

QuikPort är den perfekta lösningen för att hålla din GoPro, actionkamera, lanternor, telefon, gasflaska eller dryckeshållare utan att behöva borra några hål.

Fäst enkelt Railblaza QuikPort på praktiskt taget vilken yta och plats som helst med den medföljande 3M VHB självhäftande dynan, eller alternativt kan den limmas om det är din preferens. QuikPort kan fästa vid nästan vilken yta som helst och har visat sig hålla sig otroligt bra vid PVC, Hypalon, Glasfiber, Epoxy och mer med rätt förberedelse.

QuikPort är utformad för att passa i mycket snävare utrymmen än den liknande, tyngre produkten Railblaza RIBPort. Båda är gjorda i Nya Zeeland av kvalitetsplast, vilket är perfekt för både plana och lätt böjda ytor på grund av dess delvis flexibla natur.

QuikPort är idealisk för ett uppblåsbart tillbehörsfäste för båten eller ett tillbehörsfäste för Paddle Board, då många fartyg som dessa är inte lämpliga för borrning av hål, med skruvar eller bultar. Railblaza-portarna är det perfekta sättet att hålla reda på din utrustning.
Visa mer Visa mindre

Specifikationer

Relaterade Reportage & Guider

Recensioner

Läs alla recensioner Stäng
Inga recensioner ännu.
Spara

Ingår i produktserien:

Se hela serien