Öppettider

Söder Sportfiske AB
Hornsgatan 148, 117 28 Stockholm

Måndag - Fredag 10.00 - 18.00
Lördag 10.00 - 15.00
Söndag
(stängt alla röda dagar)
Gone fishing

Nyhetsbrev
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter, aktuella kampanjer, tips och råd från oss direkt i din inkorg.

Avanmäl dig från vårt nyhetsbrev här.
Meny
Railblaza QuikPort with VHB Black - Base i gruppen Elektronik / Fästen & Tillbehör hos Sportfiskeprylar.se (03-4087-11)

Railblaza QuikPort with VHB Black - Base

Artnr:
03-4087-11
0 recensioner
249 kr
Visa alla färger
Gör dina val nedan
Antal: 
Sammanfattning
Railblaza QuikPort är ett slitstarkt och väderbeständigt stick-on-fäste som säkert kommer att hålla fast vid din Stand Up Paddleboard (SUP), Inflatable Boat (RIB), kajak och många andra fartyg.
Läs mer
Produktinformation
QuikPort är den perfekta lösningen för att hålla din GoPro, actionkamera, lanternor, telefon, gasflaska eller dryckeshållare utan att behöva borra några hål.

Fäst enkelt Railblaza QuikPort på praktiskt taget vilken yta och plats som helst med den medföljande 3M VHB självhäftande dynan, eller alternativt kan den limmas om det är din preferens. QuikPort kan fästa vid nästan vilken yta som helst och har visat sig hålla sig otroligt bra vid PVC, Hypalon, Glasfiber, Epoxy och mer med rätt förberedelse.

QuikPort är utformad för att passa i mycket snävare utrymmen än den liknande, tyngre produkten Railblaza RIBPort. Båda är gjorda i Nya Zeeland av kvalitetsplast, vilket är perfekt för både plana och lätt böjda ytor på grund av dess delvis flexibla natur.

QuikPort är idealisk för ett uppblåsbart tillbehörsfäste för båten eller ett tillbehörsfäste för Paddle Board, då många fartyg som dessa är inte lämpliga för borrning av hål, med skruvar eller bultar. Railblaza-portarna är det perfekta sättet att hålla reda på din utrustning.
Visa mer Visa mindre
Inspireras av våra kunder!#sportfiskeprylar