Sammanfattning

Perchfight V2, en uppdaterad serie på vårt enormt populära Perchfight rod!

Produktinformation

Perchfight V2, en uppdaterad serie på vårt enormt populära Perchfight rod!

Perchfight V2 rod series har fått en ny fräsch design, uppdaterad bottendel med en minimalistisk stil och grafik. Det har även tillkommit en röd indikator på toppöglan för att lättare ha koll när du är ute och fiskar.

Samtliga spön i serien är utvecklade av Nicklas & Henrik hos oss på Söder Sportfiske och enligt killarna optimala till abborrfisket. Mycket tid, tanke och kärlek nedlagt för att få dessa spön precis som vi ville ha dom.

Designade av oss på Söder tillsammans med Gary på True Custom rods / American Tackle! Tack vare sin förstärkta klinga i 40t Japansk Toray och Microwave Titanringar så blir spöna lätta, rappa och fulla av kraft. V2 är även lite lättare än den tidigare serien! Dessa spön är 2-delade för smidig transport.

Crankspin
• Längd: 7'2''/218cm
• Kastvikt: 3-25g
• Vikt: 132g

Detta spö i serien är framtaget för fisket med cranks/wobblers men även otroligt skönt till jiggfisket. En lättare, mer följsam klinga med djupare aktion jämfört med vårt twitch spö. Magiskt skönt spö! Detta spö är mest allround i series, ett fantastiskt spö till abborrefisket! 

Twitch & Jigg Spin
• Längd: 7'3''/220cm
• Kastvikt: 5-30g
• Vikt: 144g

Detta spö är framtaget för fisket med mindre jerkbait (som tex. Rapala Shadow Rap) och twitchbaits. Ett rappt spö med mycket ryggrad där minsta rörelse känns, samtidigt som kraften finns för att sätta mothugget på en stor abborre. Fungerar även ypperligt till det traditionella jiggfisket, texas- och carolina.

Detta spö är rätt styvt just för att kunna knycka/jerka hem beten och för att passa optimalt vid jiggfisket med tyngre skallar runt 15-25g eller vid storabborre fisket där du ska kunna kroka fisken ordentligt. Detta spö "växer" ju mer du fiskar med det, du kommer märka att du krokar fisken enklare så ge det en ordentlig chans. Detta spö skiljer sig rejält mot andra spön på marknaden och det tog oss nästan 2 år att få till klingan precis som vi ville ha den.

Jigg Light Spin
• Längd: 7'8''/234cm
• Kastvikt: 3-20g
• Vikt: 127g

Detta är ett spö framtaget för det lättare, traditionella jiggfisket. Ett mycket rappt spö med en känslig topp för att kunna registrera minsta lilla hugg. Ett helt magiskt spö som svarar snabbt men böjer sig rejält när du drillar fisk. Passar även väldigt bra till dropshot fisket. Vi fullkomligt älskar detta spö.

Vibspin
• Längd: 7'8''/234cm
• Kastvikt: 5-30g
• Vikt: 

Vibspin är framtaget för fiske med viblures, blade baits och vobblers/crankbaits.
Ett spö som passar den typen av beten perfekt, klingans aktion svarar bra mot vibrationerna samtidigt som den även registerar de känsliga små pet som abborren ibland kan göra. Vibspin passar även bra till fisket med spinnare loch små skeddrag, perfekt till put n take-fisket.


Denna klinga har en mjukare helaktion och passar inte till jiggfisket eller jerkfisket. Ett riktigt intressant spö och ett bra tillägg till serien!

Visa mer Visa mindre

Specifikationer

Kastvikt Max: 20 g
Kastvikt Min: 3 g
Klinga: 40T Toray Carbon
Material Handtag: EVA
Spödelar: 2-delat
Spölängd, cm: 234 cm
Spölängd, Fot: 7' 8''
Vikt: 127 g

Relaterade Reportage & Guider

Det finns ännu inga blogginlägg kopplade till denna artikel.

Recensioner

Läs alla recensioner Stäng
Theo 2021-12-04

Twitch & Jigg
jag har provat att fiska med detta spö då det är lite underklassat. spöt känns mycket styft, och därmed känns som ett 45g spö. lite för kort spö och för grovt. sammafattning:
fördelar: bra och fina ringar, bra skick och som bäst enligt mig, är 40t grafiten. grafiten var mycket känsligare än mitt favoritspö som hade 30t.
nackdelar: spöt är underklassat, och därmed alldeles för grovt och styvt och känns som ett 10-40g spö. för kort spö då man ej kommer långt och skulle önska min 229cm. handtaget känns plastigt och det låter som som lösa bitar inuti spöt.
värt att köpa? enligt mig, inte precis. men dra till butiken och kolla på spöna själva så kanske ni kommer gilla det mera än mig.

andre nordin 2021-07-27

Klingan är superskön, ringarna är top notch, enda jag är besviken på är rullfästet, känns plastigt och billigt knakar en hel del gör det också.
Det är twitch and jigg 30g spöt jag haf.

Per 2021-06-10

Crankspin-spöet är otroligt skönt. Klar favorit i spöparken.

Alexander Knutsson 2020-08-18

Använder PerchFight V2 - Twitch & Jigg Spin, magiskt spö. kan verkligen rekommendera.

Spara

Ingår i produktserien:

Se hela serien