Öppettider

Söder Sportfiske AB
Hornsgatan 148, 117 28 Stockholm

Måndag - Fredag 10.00 - 18.00
Lördag 10.00 - 15.00
Söndag
(stängt alla röda dagar)
Gone fishing

Nyhetsbrev
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter, aktuella kampanjer, tips och råd från oss direkt i din inkorg.

Avanmäl dig från vårt nyhetsbrev här.
Meny
PerchFight V2 - Crankspin 7\'2\'\' 3-25g i gruppen Fiskespön / Haspelspön hos Sportfiskeprylar.se (SPF-V2-72-CS)

PerchFight V2 - Crankspin 7'2'' 3-25g

Artnr:
SPF-V2-72-CS
4 recensioner
15% 30 Maj
PRE SUMMER SALE 30 Maj
1499 kr / 1274 kr
Visa alla färger
Gör dina val nedan
Antal: 
Sammanfattning
Perchfight V2, en uppdaterad serie på vårt enormt populära Perchfight rod!
Läs mer
Produktinformation

Perchfight V2, en uppdaterad serie på vårt enormt populära Perchfight rod!

Perchfight V2 rod series har fått en ny fräsch design, uppdaterad bottendel med en minimalistisk stil och grafik. Det har även tillkommit en röd indikator på toppöglan för att lättare ha koll när du är ute och fiskar.

Samtliga spön i serien är utvecklade av Nicklas & Henrik hos oss på Söder Sportfiske och enligt killarna optimala till abborrfisket. Mycket tid, tanke och kärlek nedlagt för att få dessa spön precis som vi ville ha dom.

Designade av oss på Söder tillsammans med Gary på True Custom rods / American Tackle! Tack vare sin förstärkta klinga i 40t Japansk Toray och Microwave Titanringar så blir spöna lätta, rappa och fulla av kraft. V2 är även lite lättare än den tidigare serien! Dessa spön är 2-delade för smidig transport.

Crankspin
• Längd: 7'2''/218cm
• Kastvikt: 3-25g
• Vikt: 132g

Detta spö i serien är framtaget för fisket med cranks/wobblers men även otroligt skönt till jiggfisket. En lättare, mer följsam klinga med djupare aktion jämfört med vårt twitch spö. Magiskt skönt spö! Detta spö är mest allround i series, ett fantastiskt spö till abborrefisket! 

Twitch & Jigg Spin
• Längd: 7'3''/220cm
• Kastvikt: 5-30g
• Vikt: 144g

Detta spö är framtaget för fisket med mindre jerkbait (som tex. Rapala Shadow Rap) och twitchbaits. Ett rappt spö med mycket ryggrad där minsta rörelse känns, samtidigt som kraften finns för att sätta mothugget på en stor abborre. Fungerar även ypperligt till det traditionella jiggfisket, texas- och carolina.

Detta spö är rätt styvt just för att kunna knycka/jerka hem beten och för att passa optimalt vid jiggfisket med tyngre skallar runt 15-25g eller vid storabborre fisket där du ska kunna kroka fisken ordentligt. Detta spö "växer" ju mer du fiskar med det, du kommer märka att du krokar fisken enklare så ge det en ordentlig chans. Detta spö skiljer sig rejält mot andra spön på marknaden och det tog oss nästan 2 år att få till klingan precis som vi ville ha den.

Jigg Light Spin
• Längd: 7'8''/234cm
• Kastvikt: 3-20g
• Vikt: 127g

Detta är ett spö framtaget för det lättare, traditionella jiggfisket. Ett mycket rappt spö med en känslig topp för att kunna registrera minsta lilla hugg. Ett helt magiskt spö som svarar snabbt men böjer sig rejält när du drillar fisk. Passar även väldigt bra till dropshot fisket. Vi fullkomligt älskar detta spö.

Vibspin
• Längd: 7'8''/234cm
• Kastvikt: 5-30g
• Vikt: 

Vibspin är framtaget för fiske med viblures, blade baits och vobblers/crankbaits.
Ett spö som passar den typen av beten perfekt, klingans aktion svarar bra mot vibrationerna samtidigt som den även registerar de känsliga små pet som abborren ibland kan göra. Vibspin passar även bra till fisket med spinnare loch små skeddrag, perfekt till put n take-fisket.


Denna klinga har en mjukare helaktion och passar inte till jiggfisket eller jerkfisket. Ett riktigt intressant spö och ett bra tillägg till serien!

Visa mer Visa mindre
Inspireras av våra kunder!#sportfiskeprylar