Sammanfattning

Nikko Craws ultrarealistiska design med böjda och breda kroppsvinklar ger en sårbar, defensiv hållning på en ny nivå av realism!

Produktinformation

Slitsen längs toppen rymmer ett brett utbud av offset-krokar för gräsfria presentationer. Nikkos supertuffa, flytande material håller fast krokarna och håller vanligtvis många gånger längre än traditionell plast. Fylld med helt naturlig fiskdoft som lockar för extra dragkraft. Från nybörjare till proffs och fångst efter fångst, supertuffa Nikko Craws är ett värdefullt tillskott till alla betesboxar.

Alla Nikko-beten tillverkas i deras egna fabriker i Japan med den detaljnivå och kvalitet som Japan är känt för. Med Nikkos egna flytande och hållbara material kan sportfiskare fortsätta fånga fisk på samma bete. Nikkos beten är helt giftfria så att sportfiskare kan fiska utan påverkan på de vatten de älskar. Oavsett om du fiskar sötvatten eller saltvatten, har Nikko rätt bete för dig.

Vi rekommenderar att du förvarar dina Nikko-jiggar i orginalförpackningen då de i kontakt med andra gummi/plastbeten riskerar att gummit smälter genom kemisk reaktion.
Visa mer Visa mindre

Specifikationer

Beteslängd: 8,1 cm

Relaterade Reportage & Guider

Recensioner

Läs alla recensioner Stäng
Inga recensioner ännu.
Spara

Ingår i produktserien:

Se hela serien