Sammanfattning

Miuras Mouse är en unik blandning av bucktail och en plastsvans som ger en simmande rörelse under invevning som är ett nästan oemotståndligt mål för hungriga gäddor!

Produktinformation

Succébetet från Italien, designat av Maurizio ”Miura” Carini, går nu hand i hand med Catch With Care AB. Fantastiska fångster av grymt stora gäddor har rapporterats över hela Europa de senaste åren på detta bete!

Miuras Mouse kan fiskas otroligt långsamt med full kontroll i tufft väder och dess fantastiska egenskaper att trycka vatten gör detta till en riktig storfisk magnet. Dubbeltailen som sitter försedd arbetar i nästan stilla tillstånd. Tailen sitter fast med en BFT pike screw och tillåter enkel och snabb modifiering. Miuras Mouse är optimal att vikta med BFT Tungsten Fastach sinker för varierat djup. Samtliga beten är bundna för hand i Maurizios skolning! Miuras Mouse håller absolut högsta kvalité.
  • Längd: 23 cm
  • Vikt: 95 gram (torr)
Visa mer Visa mindre

Specifikationer

Beteslängd: 23 cm
Flytkraft: Sjunkande
Vikt: 95 g

Relaterade Reportage & Guider

Recensioner

Läs alla recensioner Stäng
Hasse 2021-12-31

Grymt storfiskbete som levererat ett antal ggr utan nämnvärt slitage

Nicke 2021-04-25

Magiskt bra bete!

Kristoffer 2020-03-08

359kr för ett massproducerat bete som har mycket begränsad livslängd är på tok för dyrt. Köper hellre ett handgjort bete från godtycklig svensk betesbyggare som kämpar för att gå runt.

Spara

Tillbehör

Miuras Mouse Spare Double Tail Big (Bulk)
Miuras Mouse Spare Double Tail Big (Bulk)
49 kr

Ingår i produktserien:

Se hela serien