Personal på Söder Sportfiske och Sportfiskeprylar.se
Öppetider
Söder Sportfiske AB
Hornsgatan 148, 117 28 Stockholm

Måndag -Fredag 10.00 - 18.00
Lördag 10.00 - 15.00
Söndag Gone fishing

(stängt alla röda dagar)

Sportfiskeprylar.se - Öppet året runt
Nyhetsbrev
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter, aktuella kampanjer, tips och råd från oss direkt i din inkorg.


  • Fri frakt > 500 kr
  • 30 dagars öppet köp
  • Snabba leveranser

Personal

Vi som jobbar på Söder Sportfiske AB & Sportfiskeprylar.se brinner alla för sportfisket. Vi fiskar mycket och har bra koll på precis allt som händer i branschen. Vi försöker alltid ligga steget före och rekryterar bara de bästa. Vi är ett otroligt sammansvetsat gäng på 24 pers som trivs bra tillsammans och har kul på jobbet. Kundservice är något vi tar på stort allvar och strävar efter att vara butiken med 100% nöjda kunder. 

 

LEDNING/ÄGARENicklas Jonsson  är en av delägarna på Söder Sportfiske, läs hans blogg här >>

Nicklas Jonsson
Ägare, VD

Nicklas är VD på Söder Sportfiske och har huvudansvaret för e-handeln, inköp/sortiment och marknadsföring. Prylgalen och är alltid på jakt efter nya, unika och kvalitativa sportfiskeprodukter att ta in i sortimentet. Nicklas stora passion i livet är sportfiske och har fiskat sen tidig ålder. Helst av allt gädda eller abborre men är allätare och kör allt från havsfiske, vertikal till mete. Har vid spinnfiske tagit flera 11+ gäddor med 13,78 kg i topp, abborre på 2388g och gös på 7015g. Nicklas har även landat stortorsk (19+), fina sejar (16+), striped marlins (80+), Salifish, Rooster fish, stora malar och stora hälleflundror (154cm).

Henrik Sandahl  är en av delägarna på Söder Sportfiske, läs hans blogg här >>

Henrik Sandahl
Ägare, Butikschef

Henrik har huvudansvaret för den fysiska butiken och har ca 20 års erfarenhet av försäljning av kvalitétsfiskeprodukter. Jobbar med inköp/sortiment, marknadsföring och administration av webshopen. Få personer i Sverige har den fiskeerfarenhet som Henrik besitter. Henrik har även mångårig erfarenhet som framgångsrik sportfiskefiskeguide. Henrik är även en av Sveriges absolut skickligaste tävlingsfiskare med många pallplatser. Exempel på fångster och tävlingsresultat: 15st gäddor över 12kg varav den största på hela 17,15 kg (131cm), 9st laxar över 14kg (topp 26,32kg) 22 gösar över 5kg (topp 7kg). Karp 16,8kg, Insjölax 10,26kg, insjööring 7,4kg, Torsk 23,5kg, Blue marlin 230kg, Sailfish 30kg mm samt många olika metarter över storfiskeregistrering. 1:a Lag SM gädda 2010 och 2011 + 2:a SM gädda lag 2009, 1: laxcupen, 1:a + 2:a + 2:a Trexgäddan, 1:a Gålö Öring Cup, 1:a Pike Challenge, 1:a Fryken (C&R klassen) samt rankat etta i Värtan Cup 2010.


EKONOMI


WEBB & MARKNAD


Kocken

Mathias "Kocken" Klaréus
Webbadministratör

Mathias jobbar back-office och ser till att alla produkter hamnar i webbshop och affärssystem. Han tar bilder, fixar produkttexter, uppdaterar webshop, SEO-arbete, uppdaterar våra sociala medier och sånt där annat kreativt och roligt. Mathias är givetvis otroligt fiskeintresserad och är förmodligen den värsta "bait Junkien" vi träffat, vilket såklart bara är en bonus om man ska jobba hos oss! Vid sidan av är Mathias även en av killarna bakom företaget Eastfield Lures. Vi tycker det är grymt kul att ha glädjespridaren "Kocken" (som givetvis får stå för matlagningen på alla firmafester) ombord!


Marcus

Marcus Planefjord
Brand & Content Manager

Marcus är vårt senaste tillskott till marknadsavdelningen där han har ansvar för vår grafiska profil, webb, nyhetsbrev, SEO, annonser, film, foto och allt annat kreativt. Marcus har svartbälte i grafisk design och fantastiskt kreativ. Givetvis är han förlorad i sportfiskets värld där gäddfisket ligger närmast hjärtat. Marcus är precis som Kocken delägare i Eastfield Lures där han sköter det grafiska. Vi är grymt glada att ha knutit Marcus till oss.


BUTIKRobert Martinsson  är säljare hos oss, läs hans blogg >>

Robert Martinsson
Vice butiksansvarig & Säljare

Robert är en kille med fantastisk energi och brinner för allt som har med fisket att göra, kan det mesta och ibland tror man att killen har memorerat varenda fisketidning som finns. Metefreak som likaväl fiskar havsöring i strömmen som gädda i skärgården. Robban har Gös 7+, Flera gäddor 10+ och stora karpar på sitt samvete. Senaste storfisken är en spinnfiskad gädda på 11,9 kg som inhalerade en 30cm shadjigg i Rugen (Tyskland). Alltid hungrig på senaste teknikerna och testar det mesta som dyker upp på marknaden. Fresta Robert med ett fiskepass och det är stor chans att han sliter sig loss och hänger med.

Rickard

Rikard Storebror Eiworth
Säljare

Rickard jobbar som säljare i butiken och är en baitjunkie av rang! Otroligt kunnig på rullar och hur man underhåller och servar dom.

Adam Orre  är säljare hos oss, följ hans blogg >>

Douglas Ekblom Godeau
Säljare

Douglas brinner främst för flugfisket och havsöringsfisket men är allätare fiskar även gädda, abborre, karp m.m. Har du frågor på utrustning eller vill ha tips så är det han du ska fråga. Douglas har en utbildning från Sävenfors vattenbruksgymnasium där man bla. studerar sportfiske hade praktik hos oss vilket ledde till fast tjänst direkt efter utbildningen. Otroligt driven och trevlig mot våra kunder och är inte rädd för att kavla upp armarna och köra på. En väldigt fin tillgång till butiken och vi är glada att han är ombord.

David Frisk
Säljare

David har mångårig erfarenhet från sportfiskebranschen och givetvis brinner han för fisket och friluftliv. Fisket efter abborre och gös ligger David närmast hjärtat och han är en grymt duktig jigg- och vertikalfiskare. Stort intresse för marinelektronik och friluftkläder. På meritlistan finns många abborrar över kilot med en topp på straxt över 50 cm. Även flera fina gösar har fått syna insidan på båten. Gädda över 10 kg finns med på meritlistan. Vi är otroligt glada över att ha fått över David till oss. 

Mattias Procheus
Säljare

Mattias är butikssäljare hos oss och har jobbat till och från i många år, nu har han efter att varit på resande fot under en längre tid hittat hem igen och är fast anställd hos oss. Han har 14,64 kg gädda som personbästa och gillar allt från spinnfiske, vertikalfiske, havsfiske till flugfiske. Supertrevlig och duktig säljare som kan det mesta inom sportfiske. Är utbildad på Sportfiskeakademin.

Mattias Procheus
Säljare

Mattias är butikssäljare hos oss och har jobbat till och från i många år, nu har han efter att varit på resande fot under en längre tid hittat hem igen och är fast anställd hos oss. Han har 14,64 kg gädda som personbästa och gillar allt från spinnfiske, vertikalfiske, havsfiske till flugfiske. Supertrevlig och duktig säljare som kan det mesta inom sportfiske. Är utbildad på Sportfiskeakademin.

 

Roy

Tony Lindberg
Flugfiskeansvarig

Tony jobbar i butiken och ansvarar över vår flugfiskeavdelning. Med 20 år i branschen besitter han en enorm kunskap kring flugfisket. Han har drivit egen flugfiskebutik i över 10 år, jobbat som kastinstruktör, utbildat i flugbindning och guidat. Kom gärna förbi butiken och bind en fluga, ta en kaffe och känn på prylarna, i mars 2018 drar vi igång vår storsatsning på fluga och kommer ha ett oslagbart sortiment.


Lager & Logistik


Mattias Fröidh
Ansvarig kundjänst

Mattias ansvarar för vår postorder och kundtjänst och har huvudansvaret för att vi upprätthåller en hög servicenivå mot våra kunder. Mattias är ibland först på plats trots extrajobbet som nattclubsvärd. Mattias är fantastiskt driven och service-minded och sprider mycket glädje på jobbet. Mattias är även en mycket duktig och meriterad sportfiskare med gädda över 12 kg och karp äver 14 kg! Utöver detta är gös och abborre en klar favorit! Vi är otroligt nöjda över att vi lyckats knyta Mattias till oss.

 

Gurra "Masken" Olsson
E-handel/kundtjänst/reklamationer

Gurra kommer direkt nybakad från Sportfiskeakademin i Forshaga med ett stort intresse för Sportfiske. Gurra är med i vårt postorder och kundservice team och har nu jobbat ett par år hos oss. Morgonpigg kille som alltid är tidigt på jobbet och ställer upp i alla lägen. Han fiskar helst Gädda eller Musky- & Bass i Canada och har tidigare jobbat på Youngs Wilderness Camp på Lake of the Woods i Canada. Han har även ett par riktigt fina fiskar på sitt samvete, bla. en gädda på hela 15,2 kg som störst och 14,6 som näst största. Gurra är allätare och gillar nästan allt typ av fiske, gärna mete. Grym kille som vi är glada över att ha med i gänget.


Elias Ryen-Rafstedt
Team Leader

Elias jobbar på vår postorderavdelning samt i butiken. Inbiten sportfiskare som helst fiskar gädda.

 

 

Alexander Runsten
Butik/E-handel/kundtjänst

Alexander jobbar på vår postorderavdelning samt i butiken. Inbiten sportfiskare med kärlek till abborren och gäddan.

 

Sebastian Esbjörnsson
E-handel/kundtjänst

Sebastian jobbar på vår postorderavdelning, mer info kommer.

 

Jacob "Kakan" Eriksson
Lager / Ordning & reda.

Jacob jobbar på vårt lager med att ta emot och märka upp allt som passerar våra lokaler.
Det finns ingenting som kakan inte kan hitta bland hyllorna. Älskar givetvis fiske där favoriten är att jaga storgäddor i svåråtkomliga sjöar utan ramp. 

Max de Vreeze
E-handel/kundtjänst

Max jobbar på vår postorderavdelning och är en Sportfiskare med en nästan outtömlig kunskap inom de flesta fiskemetoder. Är utbildad på Forshagaakademien. Sprider glädje omkring sig med sitt glada humör och härligt djupa dalmål. I resumén hittar vi 2st gäddor på 11,1kg,  Torsk på sagolika 21kg och sej på 18,2kg. Vi är grymt glada på att ha denna arbetsmaskin från dalarna hos oss!

Söder
TackleTV
Kundservice