Öppettider

Söder Sportfiske AB
Hornsgatan 148, 117 28 Stockholm

Måndag - Fredag 10.00 - 18.00
Lördag 10.00 - 15.00
Söndag
(stängt alla röda dagar)
Gone fishing

Nyhetsbrev
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter, aktuella kampanjer, tips och råd från oss direkt i din inkorg.

Avanmäl dig från vårt nyhetsbrev här.
Meny

PERSONAL

Vi som jobbar på Söder Sportfiske & Sportfiskeprylar.se brinner alla för sportfisket. Vi fiskar mycket och har bra koll på precis allt som händer i branschen. Vi försöker alltid ligga steget före och rekryterar bara de bästa inom segmentet. Söder är ett otroligt sammansvetsat gäng på ca 40 anställda som trivs bra tillsammans och har kul på jobbet. Kundservice är något vi tar på stort allvar och strävar efter att vara butiken med 100% nöjda kunder. 

LEDNING

Viktor Gullbrand

Viktor Gullbrand
VD

Viktor Gullbrand är VD på Söder Sportfiske. Han har en gedigen bakgrund inom e-handel i ledningspositioner och är en sportfiskare av rang! Viktor har en förkärlek till gäddfisket och fiskar mycket i Norrköpings skärgård! 


Nicklas Jonsson

Nicklas Jonsson
Produkt- & Marknadschef

Nicklas är en av ägarna på Söder Sportfiske och ansvarar tillsammans med Henrik för sortiment, inköp, marknadsföring och våra egna varumärken. Prylgalen och alltid på jakt efter nya, unika och kvalitativa sportfiskeprodukter att ta in i sortimentet. Nicklas stora passion i livet är sportfiske och har fiskat sen tidig ålder. Helst av allt gädda eller abborre men är allätare och kör allt från havsfiske, vertikal till mete. Har vid spinnfiske tagit flera 11+ gäddor med 13,78 kg i topp, abborre på 2620g och gös på 7015g. Nicklas har även landat stortorsk (19+), fina sejar (16+), striped marlins (80+), Salifish, Rooster fish, stora malar och stora hälleflundror (154cm).

Henrik Sandahl

Henrik Sandahl
Inköpschef

Henrik är en av ägarna på Söder Sportfiske och ansvarar tillsammans med Nicklas för sortiment, inköp, marknadsföring och våra egna varumärken. Få personer i Sverige har den fiskeerfarenhet som Henrik besitter. Henrik har även mångårig erfarenhet som framgångsrik sportfiskefiskeguide. Henrik är även en av Sveriges absolut skickligaste tävlingsfiskare med många pallplatser. Exempel på fångster och tävlingsresultat: 15st gäddor över 12kg varav den största på hela 17,15 kg (131cm), 9st laxar över 14kg (topp 26,32kg) 22 gösar över 5kg (topp över 10kg). Karp 16,8kg, Insjölax 10,26kg, insjööring 7,4kg, Torsk 23,5kg, Blue marlin 230kg, Sailfish 30kg mm samt många olika metarter över storfiskeregistrering. 1:a Lag SM gädda 2010 och 2011 + 2:a SM gädda lag 2009, 1: laxcupen, 1:a + 2:a + 2:a Trexgäddan, 1:a Gålö Öring Cup, 1:a Pike Challenge, 1:a Fryken (C&R klassen) samt rankat etta i Värtan Cup 2010.

Erik Norden

Erik Nordén
CFO

Erik är en riktig fena på allt som har med ekonomi att göra och ett övergripande ansvar över all ekonomi som rör Söder Sportfiske. Med sina rötter i västernorrland räds han inte en stor fisk när han ser den! Fiskar alla arter med bravur men håller Norgefisket samt fisket efter grov gädda närmst om hjärtat!


Alexander Knutsson


Alexander Knutsson

E-handelschef

Alexander jobbar som e-handelschef här hos oss. Med en gedigen bakgrund inom e-handel kombinerat med ett brinnande intresse för allt som simmar under ytan är han en "match made in heaven" på Sportfiskeprylar.se. När det kommer till fisket har han prövat på det mesta, allt från torrflugfiske i glimrande jämtlandsbäckar till att brödmeta färna i det småländska innerlandet. Älskar fiske och även fiske när det inte hugger. 


BUTIK

David Frisk

David Frisk
Butikschef

David har mångårig erfarenhet från sportfiskebranschen och givetvis brinner han för fisket och friluftsliv. Fisket efter abborre och gös ligger David närmast hjärtat och han är en grymt duktig jigg- och vertikalfiskare. Stort intresse för marinelektronik och friluftskläder. På meritlistan finns många abborrar över kilot med en topp på strax över 50 cm. Även flera fina gösar har fått syna insidan på båten. Gädda över 10 kg finns med på meritlistan. Vi är otroligt glada över att ha fått över David till oss. 
PRO STAFF
Petter Eriksson

Petter Eriksson
Söder Pro Staff

Petter Eriksson är en passionerad predatorfiskare från södra Stockholm. Han har fiskat sedan barnsben och senare studerat på Sportfiskeakademin i Forshaga där han fått fördjupade kunskaper inom fiskens levnadsätt och biologi samt de flesta sportfiskemetoder. Numera är det moderna predatorfisket som utgör merparten av fisket. Gädda, Abborre, Gös men också trolling efter vandringslax har varit målen och sysselsatt de senaste åren. Att försöka skifta art och metod efter årstid och förutsättningar har varit ett framgångsrecept. Att rikta fisket efter stor fisk har motiverat och det har verkligen belönat sig i flertalet makalösa fångster. Petter börjar oftast året med spinnfiske efter Gädda och Abborre för att senare gå över till pelagiskt vertikal sökande efter Gös. När det är över kommer vandringslaxen till Landsort. Hela Sverige är spelplan och att resa långt i jakten på troféfisk är inget som hindrar. Även resor utomlands såsom Holland, Spanien, Irland, Panama har hunnits med och det smids ständigt planer på resmål där nya saker kan läras och storfisken oavsett art simmar. Att använda elektroniken på ett sett som hjälper en att lokalisera och fånga fisk är enligt Petter otroligt spännande och utvecklande. Fångster att minnas är pelagisk spinnfångad gädda på 12,800 g, jiggfiskad Abborre 2,850 g, pelagisk vertikalfiskad Gös 10,250g, spinnfiskad Havsöring 8,250 g och trollad Lax på 20,150g.


Erik Petersson

Erik Petersson
Söder Pro Staff

Erik har fiskat sen barnsben och haft speciemenfisket starkt om hjärtat. Erik har en imponerande meritlista. Senaste året har han satsat på predatorfisket och har en förkärlek till abborre och gädda. Erik har hela 17 abborrar över 2 kilo med en topp på 2520g och hela 11 gäddor över 10 kilo med en topp på magiska 15.7kg. Han har även lyckats fånga Lax på 23 kilo. Erik kommer bli ett fantastiskt tillskott när det gäller utveckling och testfiske av nya Söderprodukter. Räkna med att ni kommer få se mer av Erik framåt, både i TV-rutan och här i våra sociala medier. Varmt välkommen!