Publicerad: 2023-03-02



Förvaring från Plano

Att ha sina prylar organiserade är viktigt. Inte bara för att lätt kunna se över vad som behöver fyllas på, så man inte står och inte har några av favoritjiggen kvar. Utan även för att kunna hitta sina prylar när man väl är vid vattnet.

Plano har egentligen allt du behöver för att organisera din fiskeutrustning. Både väskor, lådor och boxar. I detta reportage tänkte vi gå igenom tre riktigt smarta produkter som både hjälper dig vid vattnet som hemma!




Guide Series 3600 Tackle Bag


Denna låda är perfekt för dig som kanske inte vill ha med sig hela arsenalen till vattnet. Eller för dig som primärt fiskar abborre. I väskan får det plats och ingår hela 5 stycken 3600 lådor, samt en mindre låda i främre facket för tillbehör. Utöver det har lådan en vattentät botten och tre smarta magneter på toppen som är perfekt när du behöver lägga ifrån dig småprylar som jiggskallar, lekanden eller beteslås, men inte vill tappa bort dem.

Guide Series 3700 Tackle Bag


I denna lite större väska ingår det och får plats 5 stycker 3700 lådor, samt en mindre 3600 låda i det främre facket. Är du mer av en gäddfiskare och hellre har djupare jerkbait eller 3730 lådor får du plats med 3 stycken plus en 3700 låda. Även denna väska har 3 magneter på toppen för att inte tappa bort dina stingers eller småplock när du knyter om din tafs. En perfekt väska för dig som vill ha med dig ALLT eller för gäddfiskaren.



Plano Edge Flex


Plano Edge är Planos värsting låda. Med Plano Edge Flex kan du bygga ut dina innerväggar exakt så som du vill ha dem. Så oavsett hur små eller stora prylar du vill förvara i lådan kommer dina fack alltid kunna vara perfekta! I lådan hänger det även med vad Plano kallar WaterWick, som är en liten plastlåda som innehåller en liten påse som ska suga upp fukt. Ett väldigt bra sätt att hålla dina betenoch krokar vassa och fräscha under en längre period.

I lådan får du med 38 stycken Quick-Set-avdelare som du enkelt snäpper in och ut för att skapa dina anpassade konfigurationer som bara begränsas av din fantasi och dina behov.




Plano Hydro-Flo


Detta är lådan för dig som fiskar mycket längst kusten eller i salt vatten. Det speciella med Plano Hydro-Flo är att den är en låda med hundratals små hål som låter vattnet rinna ut och får luft att cirkulera. Detta förhindrar att beten och krokar rostar. Ett till bra tips med just dessa lådor är att du enkelt kan skölja av dina beten efter att du fiskat och allt vatten rinner snabbt och smidigt ut. På så sätt kan du förlänga livslängden på dina fiskedrag eller annat innehåll avsevärt.

Hoppas detta reportaget har hjälpt er att hitta rätt förvaringsprylar från Plano. Det är inte för intet att Plano är det kanske mest välkända varumärket för just lådor och väskor. Deras produkter är något vi varmt kan rekommendera!

Skitfiske på er!


Skriven av:
Viktor Myrefors

Plano 3600 Hydro-Flo Stowaway
Våryra 2 Apr
10%
Slutsåld
Plano 3700 Deep Hydro-Flo Stowaway
Våryra 2 Apr
10%
Slutsåld
Plano 3700 Hydro-Flo Stowaway
Våryra 2 Apr
10%
Plano Edge Flex 3700
Våryra 2 Apr
10%
404 kr
449 kr
Plano Guide Series 3600 Tackle Bag
Våryra 2 Apr
10%
Slutsåld
Plano Guide Series 3700 Tackle Bag
Våryra 2 Apr
10%