We got some great news for all our international customers!
We just launched our site in English - Sportfishtackle.com

Select your shipping country

ÅlandAustriaBelgiumBulgariaCanadaCroatiaCzech RepublicDenmarkEstoniaFinlandFranceGermanyGreeceHungaryIcelandIrelandItalyLatviaLithuaniaNetherlandsNorwayPolandRomaniaSlovakiaSloveniaSpainSverigeSwitzerlandUnited KingdomUnited States of America
Vill du handla på den svenskspråkiga sidan? Välj land ovan och Klicka här.
Öppettider
Söder Sportfiske AB
Hornsgatan 148, 117 28 Stockholm

Måndag - Fredag 10.00 - 18.00
Lördag 10.00 - 15.00
Söndag Gone fishing(stängt alla röda dagar)


Sportfiskeprylar.se - Öppet året runt
Nyhetsbrev
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter, aktuella kampanjer, tips och råd från oss direkt i din inkorg.

Avanmäl dig från vårt nyhetsbrev här.
Meny

Nyheter

Vi söker en ekonomiadministratör som vill framåt!
Vill du jobba på ett av Sveriges mest framgångsrika sportfiskeföretag?

Söder Sportfiske / Sportfiskeprylar.se är Sveriges största och ledande sportfiskeföretag. Butiken på ca: 700kvm har sitt säte centralt på Södermalm i Stockholm medans lager och huvudkontor fördelat på 2000 kvm ligger i Årsta söder om Stockholm. Vi är idag ca 40 anställda som alla är förlorade i sportfiskets värld. Vi är kända för vår suveräna service, kunskap, sortiment och kvalitétstänk.


Vi växer så det knakar och söker en ny medarbetare till våran ekonomifunktion.

Som den andra personen på denna avdelning kommer du ha en stor betydelse för våran framtida utveckling. Övergripande på vår ekonomiavdelning ser vi till att rätt siffror hamnar på rätt plats, att vi betalar och får betalt i tid och att allt är i sin ordning samt hjälper verksamheten framåt med ständigt analysstöd. I denna roll så arbetar du i huvudsak med våran leverantörs- och kundreskontra, förbereder löneunderlag, förbereder momsrapportering, bokför, genomför avstämningar och genomför/assisterar till diverse projekt.

Då företaget är i en väldigt expansiv fas finns ständigt nya uppgifter att ta itu med och väldigt goda möjligheter till utveckling för den vi anställer.

Som person är du ansvarsfull, kommunikativ, strukturerad och duktig på att planera ditt arbete. Du har en god förmåga att arbeta självständigt, är noggrann och tar ansvar för ditt arbete. Du måste ha lätt för att samarbeta och ha god kommunikationsförmåga med samtliga delar av organisationen. Stor vikt kommer att placeras vid de personliga egenskaperna då de är avgörande för din utveckling inom företaget.

Vi söker dig som har några års erfarenhet av arbete på en ekonomiavdelning och leverantörsreskontra. Du har en god förmåga att skriva och hantera olika IT-system.

Du har studerat ekonomi och dina Excelkunskaper är starkt meriterande.


Vi erbjuder

En fantastisk arbetsplats med en otroligt stark gemenskap där varje person värderas. En plats där vi både har roligt och känner att vårat arbete är betydelsefullt, innehållsrikt och intressant. Här går dagarna fort då vi har roligt och högt i tak samtidigt som vi arbetar hårt och sätter alla våra intressenter; kunder, medarbetare och leverantörer i fokus.

Detta utöver en fast lön på en trygg och stabil arbetsplats i ett snabbt växande företag där du erbjuds friskvårdsbidrag, pensionsavtal, försäkringar och där du varje månad kan få bonus för månadens största gädda, abborre, gös eller havsöring som är våran ständigt pågående medarbetartävling.

Anställningsvillkor
Heltid, Tillsvidare med 6 mån provanställning

Arbetstider
Kontorstid med flex

Sista ansökningsdag: 2020-10-31


Ansökan mailar du till vår ekonomichef Erik Nordén: erik@sportfiskeprylar.se

OBS!! Pga. tidsbrist tar vi ej emot ansökningar via Facebook, Instagram, telefon osv.

Arbetsplats:
Söder Sportfiske AB Byängsgränd 8, 120 40 Årsta Stockholm
08-84 49 00 www.sportfiskeprylar.se
2020-10-13 @ 07:41:14
#1
Arti Mhatre
I am in search of job as en Accountant.
2020-10-22 @ 13:10:01
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Ange koden M5uJEs:
Kommentarer:
Fortsätt »
Söder
Rea
Kundservice