Öppettider

Söder Sportfiske AB
Hornsgatan 148, 117 28 Stockholm

Måndag - Fredag 10.00 - 18.00
Lördag 10.00 - 15.00
Söndag Gone fishing(stängt alla röda dagar)

Nyhetsbrev
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter, aktuella kampanjer, tips och råd från oss direkt i din inkorg.

Avanmäl dig från vårt nyhetsbrev här.
Meny

Nyheter

Nu söker vi fler fiskeintresserade lagerarbetare! (TILLSATT)

OBS Tjänsten är tillsatt.

Vill du jobba på ett av Sveriges mest framgångsrika sportfiskeföretag?

Söder Sportfiske är Sveriges största och ledande sportfiskebutik. Butiken på ca 700kvm har sitt säte centralt på Södermalm i Stockholm medans lager och huvudkontor fördelat på 2000 kvm ligger i Årsta söder om Stockholm. Vi är idag ca 30 anställda som alla är förlorade i sportfiskets värld och vi är kända för vår suveräna service, kunskap, sortiment och kvalitétstänk. Vi driver Sveriges största e-handel för sportfiskare som går under namnet www.sportfiskeprylar.se och under våren 2020 lanserade vi även vår internationella e-handel www.sportfishtackle.com där vi erbjuder samma sortiment till sportfiskare i hela EU. 


Vår e-handel växer nu så det knakar och söker därför nya kollegor till vårt e-handelslager! 


Du kommer att arbeta med traditionella arbetsuppgifter inom lager och logistik, framför allt plockning och paketering av kundordrar som vi gör med omsorg och noggrannhet. Andra arbetsuppgifter kan också vara varumottagning, inventering, fylla på i hyllor, telefonsamtal med kunder samt hålla ordning och reda. Att arbeta med vår logistik är en extremt viktig uppgift på Sportfiskeprylar.se, varje paket packas med kärlek och största noggrannhet för att varje kund alltid ska få samma upplevelse när de öppnar ett paket från oss.För att jobba med våra webborders krävs det att du har ett brinnande fiskeintresse och förstår vikten av god kundservice. Du måste vara noggrann och stresstålig.


Som person är du ansvarsfull, noggrann och tycker om ordning och reda. På lagret är det ett högt tempo, du är därför inte är rädd för att ta i när det behövs men ändå ha ett leende på läpparna. Fingertoppskänsla för god service och kundvård är helt avgörande för att arbeta hos oss.

För att vi ska kunna ge våra kunder förstklassig service krävs att vi alla hjälps åt och har roligt på vägen, det är därför viktigt att du är positiv, kommunikativ och trivs med att arbeta i team.


Vi har ett par önskemål på dig som funderar på att söka någon av tjänsterna:


  • Det är en fördel om du har jobbat eller jobbar inom detaljhandel/lager/e-handel.
  Det är givetvis en fördel om du jobbat i branschen, inget krav men är meriterande.
  • Du har koll på vårt sortiment och gillar fiskeprylar
  • Du är precis som oss helt förlorad i sportfiskets värld
  • Du är morgonpigg, noggrann, stresstålig och glad
  • Du är en teamplayer

Vi erbjuder

  • Fast månadslön
  • Chans till extra lön om du fångar månadens största gädda, gös, abborre eller havsöring (chans på 3000 kr extra på lönen - varje månad).
  • Heltidstjänst
  • En grymt rolig arbetsplats med högt i tak
  • Hos oss går dagarna fort, vi jobbar hårt samtidigt som vi försöker ha kul på jobbet
  • 30st grymt trevliga arbetskollegor som samtliga brinner för sportfisket
  • En trygg och stabil arbetsplats i ett snabbt växande företag
  • Friskvårdsbidrag
  • Pensionsavtal (FORA)
  • Vi har försäkringsavtal med FORA
  • En hel del schyssta fisketips


Anställningsvillkor
E-handel/lager: Heltid, Tillsvidare med 6 mån provanställningArbetstider
E-handel/lager: kl. 07.15-15.45 (kan variera något under högsäsong, helgjobb förekommer.)Sista ansökningsdag: Gärna snarast möjligt men senast 2020-04-30

Ansökan:
Mailas till logistikchef Egron Nilsson: egron@sportfiskeprylar.se
OBS!!! Pga. tidsbrist tar vi ej emot ansökningar via Facebook, Instagram, telefon osv.
Arbetsplats:

Söder Sportfiske AB

Byängsgränd 8, 120 40 Årsta


08-84 49 00 


www.sportfiskeprylar.se

2020-04-08 @ 00:00:00
#1
Eric larsson
Hejsan ska flytta upp till Stockholm och söker därför jobb. Älskar fiske och det är det absolut största intresset. Att få jobba med detta vore drömmen. Och ett bra sätt att komma in livet uppe i Stockholm och lära länna nytt folk med samma intresse som mig själv. Har bästa servicen och är otrolig noggran. Har koll på fiskesaker och fiske överlag. På fritis fixar jag gärna med egna beten osv. Jag hopps verkligen på att då chansen att kunna jobba hos er. Ni får en driven kille som älskar att jobba och som jobbat hela sitt liv. Jag är lojal och arbetsam och en rolig prick i gänget som bidrar med skratt och positivitet. Är noggran och skötsam :)
2020-03-24 @ 14:03:58
#2
niklas edman
Jag har länge jobbat inom försäljning och suttit på kontor. Jag vill nu följa drömmen och börja jobba med det som jag älskar vilket är fiske. Jag är en framåt och glad person som brinner för att kunna dela med mig av mina erfarenheter och kunskaper. För mig skulle det vara en ynnest att få jobba på Söder Sportfiske då jag har varit en stamkund under många många år. Jag är en teamplayer och väldigt driven. Jag har bra koll på ert sortiment samt all typ av predatorfiske. Jag hoppas att kunna bli eran nästa kollega.
2020-04-20 @ 10:02:06
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Ange koden KCbrUE:
Kommentarer:
Fortsätt »
Söder
Rea
Kundservice