Söder Sportfiske satsar mot nästa nivå med nya delägare
Öppetider
Söder Sportfiske AB
Hornsgatan 148, 117 28 Stockholm

Måndag -Fredag 10.00 - 18.00
Lördag 10.00 - 15.00
Söndag Gone fishing


(stängt alla röda dagar)

Sportfiskeprylar.se - Öppet året runt
Nyhetsbrev
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter, aktuella kampanjer, tips och råd från oss direkt i din inkorg.

Nyheter

Söder Sportfiske satsar mot nästa nivå med nya delägare
Söder Sportfiske är idag en av Sveriges största och snabbast växande renodlade sportfiskeåterförsäljare. Bolaget driver e-handeln www.sportfiskeprylar.se, som står för majoriteten av försäljningen, samt en butik på Hornsgatan 148 i Stockholm där kunden erbjuds samma sortiment och personlig service.

Under de senaste 3,5 åren har man fört en nära dialog med privatägda investmentbolaget Rite Ventures samt Growthcap som har en stark förankring inom såväl e-handel, entreprenörsskap och sportfiske. Bakgrunden till affären har varit en vilja att få in ny extern kompetens för att kunna säkerställa bästa möjliga upplevelse för kund. En snabbt växande e-handel ställer allt högre krav på logistik och digital upplevelse. Nya aktiva ägare med ett bekräftat track record inom området kommer kunna hjälpa bolaget att möta dessa krav.

En förutsättning har varit att grundarna och de nya ägarna har samma vision kring framtid och ett tveklöst fokus på förbättrad kundupplevelse. Framåt finns stora planer kring utökat sortiment och kringliggande tjänster. Även nya marknader kommer att övervägas. Söder Sportfiske har idag ca 20 anställda vilket framåt ska stärkas upp med ytterligare kompetens inom lager, e-handel och logistik. Grundarna (Nicklas Jonsson & Henrik Sandahl) fortsätter med oförändrat engagemang och är fortsatt majoritetsägare i bolaget.

“Att nu kunna genomföra alla de idéer kring produkter och erbjudanden som tidigare inte hunnits med känns otroligt inspirerande och jag ser fram emot att fortsätta utveckla bolaget under många år framöver, säger Henrik Sandahl medgrundare av Söder Sportfiske”

"Målsättningen framöver är tydlig. Söder Sportfiske ska genom att förvalta det förtroende vi idag har från befintliga kunder och även i branschen, ta sportfisket i Sverige till nästa nivå både vad gäller produkter och kundupplevelse, säger Nicklas Jonsson VD för Söder Sportfiske"

För mer information

Söder Sportfiske
Nicklas Jonsson, VD
+46(0)73 505 14 94

Rite Ventures
Josephine Salenstedt, Partner
+46(0)70 960 9718

Growthcap
Petter Hedborg, Ägare
+46(0)70 942 41 13
2018-05-04 @ 09:57:30
#1
Pierre lundqvist
Hej, kul att höra. Jag har gått och undrat när ni skulle ta detta steg ,har med stort intresse följt er framgång och förmåga att hålla uppe fina vinstmarginaler med en bra och stadig tillväxt,imponerande !! Och tack för att ni skapat /byggt upp detta fina bolag med fantastisk personal som har en härlig passion för fiske och för människor som utövar detta intressen med en gränslös beundran för dessa härligt slemmiga varelser. Varma hälsningar Pierre (trogen kund så länge jag kan minnas.)
2018-06-01 @ 19:07:28
URL:
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Ange koden kWGtYZ:
Kommentarer:
Fortsätt »
Söder
TackleTV
Kundservice