Öppettider

Söder Sportfiske AB
Hornsgatan 148, 117 28 Stockholm

Måndag - Fredag 10.00 - 18.00
Lördag 10.00 - 15.00
Söndag
(stängt alla röda dagar)
Gone fishing

Nyhetsbrev
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter, aktuella kampanjer, tips och råd från oss direkt i din inkorg.

Avanmäl dig från vårt nyhetsbrev här.
Meny
Team 13 Fishing Beteskit PikeFight 2020 i gruppen Fiskedrag / Gäddjiggar hos Sportfiskeprylar.se (13FBKPF20)

Team 13 Fishing Beteskit PikeFight 2020

Artnr:
13FBKPF20
0 recensioner
Superdeal
735 kr / 661 kr
845 kr
Visa alla färger
Gör dina val nedan

Rapala Super Shadow Rap 11/16cm Välj Storlek

Rapala X-Rap Haku 14cm

Rapala X-Rap Peto 20cm

Storm R.I.P T-Bone 23cm

Storm V-Slab 21.5cm

space
Rapala Super Shadow Rap 11/16cm Välj Storlek:

space
Rapala X-Rap Haku 14cm:

space
Rapala X-Rap Peto 20cm:

space
Storm R.I.P T-Bone 23cm:

space
Storm V-Slab 21.5cm:

space
Antal:

Sammanfattning
Kit med beten som Team 13 Fishing valde att fiska med under inspelningen av PikeFight 2020!
Läs mer
Produktinformation
Kit med beten som Team 13 Fishing valde att fiska med under inspelningen av PikeFight 2020!

Storm V-Slab 21.5cm
I spåren av Storm R.I.P. T-Bones unika konstruktion kommer nu Storm V-Slab, ett stort gummibete med hög profil och låg vikt, framtagen för stora rovfiskar.

Den ihåliga ryggen ger en avsevärt minskad vikt utan att behöva minska på storlek och profil. Den unika designen, med tunna sidoväggar, gör att betet simmar precis som vanligt när man spinner hem det men kollapsar lätt vidd hugg – något som dramatiskt ökar krokningsfrekvensen.

Den stora paddeln ger betet en fantastisk gång och skickar vibrationer långt ut i vattnet. V-Slab kan enkelt riggas weedless med off-set krok eller med en tvåkroksrigg som fästs in i förstärkta punkter i betets undersida.

• Längd: 21.5cm
• Vikt: 70g

Storm R.I.P T-Bone 23cm
Storm T-Bone är en shad med innovativ design och tåligt gummi, 23cm lång, 85g tung och finns i flera snygga färger! Betet är designad för att kollapsa så mycket som möjligt vid hugg, detta gör att du alltid får störst chans till en bra och säker krokning!

Tack vare den T-formade kroppen är T-bone stabil även vid högre hastigheter och väger ca 30% mindre jämfört med liknande gäddbeten. T-Bone är utrustad med 3D-fenor och en ribbad kropp som skapar vibrationer under vattnet.

Precis som med sin lillebror så får du även med en shallowskruv i paketet!

Riggas lämpligast med Storm R.I.P Multi Depth Screw System, shallow skruv eller jiggskalle/skruvskalle och traditionell stinger. Men de flesta stingers och riggar passar.

• Längd: 23cm
• Vikt: 85g

Rapala X-Rap Peto 20cm
Den nya Peto, även kallad den Finska besten, kombinerar Rapalas tåliga X-rap konstruktion med en vackert målad softtail i samma färg. Med sitt lunk så är Peto ett ypperligt val i kallvatten eller andra svåra förhållanden när fisken kräver tid för att bestämma sig.

Rapala X-rap Peto ”The Finnish Feast” är ett hybridbete där man kombinerat en nyutvecklad Rapala X-Rap hårdkropp med en printad gummi kropp med paddel. Den är sakta sjunkande samtidigt som den håller sig i ett perfekt horisontalt läge. X- Rap Peto har kickande och rullande rörelser. Peto går att fiskas både supersakta, snabbt och passar från grunt till medeldjupt vatten eller fiskas pelagiskt.

Det följer med en extra bakkropp som är lätt att byta. Krokarna är VMC Costal Black och är klibbigt vassa. Peto finns i färger som är noga utvalda och designade för europeiskt gäddfiske.

• Längd: 20cm
• Vikt: 83g
• ABS Body with Soft PVC Tail
• 6-Point Stainless Plate Tail Locking System
• Wide Tail-Kicking with Body Roll
• Large Predator Gamefish
• VMC Coastal Black Treble Hook

Rapala X-Rap Haku 14cm
Haku från Rapala är ett nytt jerkbait med release-rig!

X-Rap Haku - haku betyder sök på finska – står upp för sitt namn och kommer med sin coola attityd aktivt söka problem hos de svenska gäddmadamerna!

X-Rap Haku är byggd för hårda tag med stor fisk och är utrustad med Rapalas unika 3R-system; Titanium Release Rig med VMC Coastal Black-krokar. Riggad för action positioneras krokarna precis som på ett vanligt jerkbete, medan riggen ligger nedsänkt i ett spår i betets buk, för att inte fasta i sjögräs och liknande.

Vid krokning frigörs wireriggen från kroppen och ger direktkontakt med fisken! Detta ger dig större landningsfrekvens eftersom fisken får mindre chans att bryta sig loss mot beteskroppen. Ytterligare en fördel med riggen är att det är lättare att lossa krokarna ur fiskens mun då betet inte är i vägen.

X-Rap Haku är ett otroligt lättfiskat bete som kan användas för en rad olika presentationer och tekniker. Haku kan jerkas hem på klassiskt vis eller vevjerkas – snabbt och aggressivt eller långsamt med långa pauser. Om du jerkar hem betet vänder det snabbt ut åt sidorna i en riktigt fin sida-till-sida-gång och vid paus glider Haku långt ut åt sidan. Ett par riktigt snabba vevtag mellan stoppen imiterar en flyende betesfisk och väcker intresset hos rovfiskar i närheten.

X-Rap Haku har ett otroligt fint häng i vattnet - vilket är dödligt effektivt i jakten på gädda.

3R - Rapala Release Rig - System är inbyggt i betet och frigörs vid hugg för bättre landningschans av din fisk. Den hållbara riggen är byggd med 100 lbs titaniumtråd och har en solid anslutningsring, kraftiga splitringar och premium VMC Coastal Black (4551).

• Längd: 14cm
• Vikt: 74g

Rapala Super Shadow Rap 11/16cm
Ett långsamt sjunkande bete som kickar hårt åt sidorna när man vevar in det. Den långa kroppen imiterar siluetten av en större betesfisk och detta tillsammans med aktionen gör att detta verkligen ger sken av att vara en lätt måltid som är värd att lägga tid på.

Rapala Super Shadow Rap kan vevas hem som en vanlig wobbler med en rullande gång, jerkas hårt för en oregelbunden bred sida-sida gång för att täcka vatten eller twitchas sakta när du vill stanna i huggzonen. Super Shadow Rap har ett extremt bra ”häng” i vattnet, effektivt vid lång vevstopp för tjurig fisk eller i kallt vatten.

Lätt att fiska med både haspelutrustning och spinn. Super Shadow Rap har redan många stora gäddor, gösar och öringar på samvetet. Finns i 15 naturtrogna fantastiska färger.

• Längd: 11/16cm
• Vikt: 38/77g
• Durable 2-Part Plastic with Integrated Lip
• Highly Detailed Finishes
• Responsive, Tight-Turning
• Large Predator Gamefish
• VMC Coastal Black Treble Hooks
Visa mer Visa mindre
Inspireras av våra kunder!#sportfiskeprylarSöder