Öppettider

Söder Sportfiske AB
Hornsgatan 148, 117 28 Stockholm

Måndag - Fredag 10.00 - 18.00
Lördag 10.00 - 15.00
Söndag
(stängt alla röda dagar)
Gone fishing

Nyhetsbrev
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter, aktuella kampanjer, tips och råd från oss direkt i din inkorg.

Avanmäl dig från vårt nyhetsbrev här.
Meny
Söders Startpaket - Gädda Big Bait i gruppen Fiskedrag / Betespaket hos Sportfiskeprylar.se (SOGAPAK2)

Söders Startpaket - Gädda Big Bait

Artnr:
SOGAPAK2
0 recensioner
1185 kr
Visa alla färger
Gör dina val nedan

Scout Shad XL

Westin ShadTeez 27 cm

Giant Pig Shad

Lazy Jerk 175

Scout Swimmer 140mm

Box

SvartZonker Screw-in-dot

Tafs

Stinger

SvartZonker Big Tail

Instant Spinnerbait

space
Scout Shad XL:

space
Westin ShadTeez 27 cm:

space
Giant Pig Shad:

space
Lazy Jerk 175:

space
Scout Swimmer 140mm:

space
Box:

space
SvartZonker Screw-in-dot:

space
Tafs:

space
Stinger:

space
SvartZonker Big Tail:

space
Instant Spinnerbait:

space
Antal:

Sammanfattning
Stora beten, stora fiskar. Här har vi samlat några av våra favoritbeten när det gällar att fiska gädda med stora beten. Allt du behöver i ett paket, där allt passar ihop!
Läs mer
Produktinformation
I detta paketet hittar du stora beten, som i regel har genererat stora fiskar för oss på Söders. En samling av hårdbeten och gummibeten, med möjligheten att pimpa med bland annat tail eller Instant Spinnerbait.

Gummibeten:

Scout Shad XL: Scout Shad XL, en riktigt köttig shadjigg i boxform som trycker oerhört mycket vatten. Vår egna jigg som vi är oerhört stolta över. Den har visat vad den går för i både PikeFight och PredatorFight!

Gillar du stora beten så är detta något för dig, den verkligen syns och hörs vare sig du fiskar grunt eller i stora sjöar. Kan riggas med stinger, jiggskalle eller en kombinaton av det två.

Går även att kombinera med en mängd olika attraktors så som rasselkammare och instant spinnerbait-riggar. Liksom alla andra våra egentillverkade gummibeten är dessa ftalatfria!

Westin ShadTeez 27cm: Shad Teez Slim är en slankare version av klassiska Shad Teez, men med samma magiska egenskaper och otvivelaktiga dragningskraft på stor fisk. Betet finns i ett flertal längder för olika typer av fiske, men alla har samma förföriskt vaggande och lite slingrande kroppsrörelse och paddlande stjärt i både låg och hög fart.

Shad Teez har en läcker finish och är tillverkad i ett slitstarkt material som få mjukbeten kan matcha. Något som kommer väl till pass – för stryk får de, ofta och mycket! Ett tips är att rigga den med en Screw-in-Dot så får betet än mer belly flash!

Giant Pig Shad: Orginalet, Pig Shad 23 cm och nykomlingen Pig Shad Jr 20 cm har skördat stora gäddor de senaste åren och nu finns alltså en ännu större variant. Riktigt fint och "köttigt" för dig som gillar stora beten. Giant Pig Shad väger 130g så fortfarande helt klart hanterbart med de flesta "riktiga" gäddspöna på marknaden. Finns i dagsläget i begränsat antal heta färger.

Hårdbeten:

Lazy jerk 175: Daiwa Prorex Lazy Jerk har väldigt bra kastegenskaper, är slow sinking med sitt förföriska vagg när den sjunker. Ett lättfiskat bete som trots sin storlek bara väger 118g.

Scout Swimmer 14cm: Scout Swimmer simmar perfekt på egen hand - bara att kasta och veva med enstaka vevstopp. Utvecklad tillsammans med den berömda betesbyggaren JW Lures. Scout Swimmer är ett bete vi alltid velat ha i vår låda. Som ett resultat av den fantastiska gången lockar detta bete till både antal och troféfiskar!
Fiskas bäst genom att veva hem betet med spinnstopp, kan även twitchas, jerkas för irrationell sida till sida gång.
Scout Swimmer är en riktig kastkanon som även är utrustad med sylvassa kvalitetskrokar från BKK! Testa att rigga med Svartzonker Big Tail och/eller en Instant Spinnerbait för ännu större profil och mer vibrationer.

I paketet följer det även med tafsar som vi litar på och vet håller för vassa gäddtänder. Du får även Screw-in-Dots där du själv kan välja vikt för att kunna anpassa hur djupt du vill att dina gummibeten ska gå. Du får självklart med 1 stinger som passa på samtliga gummibeten i detta paket.

Tänk på att detta paket innehåller tyngre beten och kräver därför ett spö som klarar att kasta dessa. Ett spö vi varmt kan rekommendera är vårat egna PikeFight V2 upp till 170g som du hittar här!
  Visa mer Visa mindre
   Snabbköp
  • Specifikationer
  • Ställ en fråga
  • Ställ en fråga:

   Fråga gärna oss om du vill veta något om produkten innan du beställer.
   Vi svarar alltid inom 24 timmar (vardagar).
   Du kan även ringa vår kundtjänst på 08-84 49 00.

   Namn: *
   Produktnamn: *
   E-post:*
   Fråga:*
   Skicka

  • Recensioner 0 recensioner
  Inspireras av våra kunder!#sportfiskeprylar