Öppettider

Söder Sportfiske AB
Hornsgatan 148, 117 28 Stockholm

Måndag - Fredag 10.00 - 18.00
Lördag 10.00 - 15.00
Söndag
(stängt alla röda dagar)
Gone fishing

Nyhetsbrev
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter, aktuella kampanjer, tips och råd från oss direkt i din inkorg.

Avanmäl dig från vårt nyhetsbrev här.
Meny
Söder Stinger 1x7 Titanium Corkscrew Swivel i gruppen Krok & Småplock / Stingers & Riggar hos Sportfiskeprylar.se (66716)

Söder Stinger 1x7 Titanium Corkscrew Swivel

Artnr:
66716
0 recensioner
109 kr
Köp 3 st eller fler för 99 kr/st
Köp 5 st eller fler för 89 kr/st
Visa alla färger
Gör dina val nedan
Antal: 
Sammanfattning
I samarbete med Savage Gear har vi tagit fram en perfekt Shallow Stinger i 7-trådig titan! Enligt oss optimalt anpassad till gummibeten 20-25 cm!
Läs mer
Produktinformation
I samarbete med Savage Gear har vi tagit fram en perfekt Shallow Stinger i 7-trådig titan! Enligt oss optimalt anpassad till gummibeten 20-25 cm! Testad och provdragen till max för att försäkra oss om att den verkligen håller måttet.

Denna stinger har Savage Gears nya, sylvassa krokar i storlek 1/0 (att jämföra med tex. Gamakatsu 2/0 i storlek). En riktigt stark, Svart/grå-matt krok som visat på imponerande styrka. Titanmaterialet klarar lyfta ca 23 kg.

Krokplaceringen är optimerad för att passa gummibeten 20-25 cm - det vi fokuserat på att få kroken att inte hamna för långt bak på jiggen vilket kan hämma gången. Kraftiga spikes som sitter bra i gummit samt ett längre lekande mellan shallow skruv och stinger, just för att gäddan ska kunna rotera utan att slita sig loss. Vill du att den främre kroken ska hamna närmare skallen så byter du bara ut till ett vanligt lekande. Spiken är rejält tilltagen för att passa alla jiggar, är den för lång så är det bara att kapa av.

Fördelen med det 7-trådiga titanmaterialet är att stingern blir mjuk och följsam men framförallt håller länge, den kinkar inte jämfört med traditionell wire. Rekommenderas givetvis starkt av oss på Söder Sportfiske.

Tackvare stor inköpsvolym kan vi dessutom pressa priset rejält.
Visa mer Visa mindre
Inspireras av våra kunder!#sportfiskeprylarSöder