Öppettider

Söder Sportfiske AB
Hornsgatan 148, 117 28 Stockholm

Måndag - Fredag 10.00 - 18.00
Lördag 10.00 - 15.00
Söndag
(stängt alla röda dagar)
Gone fishing

Nyhetsbrev
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter, aktuella kampanjer, tips och råd från oss direkt i din inkorg.

Avanmäl dig från vårt nyhetsbrev här.
Meny
Simrad AP44 VRF Pack High Capacity i gruppen Elektronik / Radar, VHF & Autopilot / Autopilot hos Sportfiskeprylar.se (000-13562-001)

Simrad AP44 VRF Pack High Capacity

Artnr:
000-13562-001
0 recensioner
29655 kr
32950 kr
Visa alla färger
Gör dina val nedan
Antal: 
Sammanfattning
Simrad AP44 VRF Pack High Capacity är en allt-i-ett autopilot system, för att hydrauliskt styrda utombordare och båtar med INU-drev upp till 15 meter.
Läs mer
Produktinformation

Simrad AP44 VRF Pack High Capacity är en allt-i-ett autopilot system, för att hydrauliskt styrda utombordare och båtar med INU-drev upp till 15 meter. Ställ in kursen och få tillgång till avancerade pilotlägen med den intuitiva AP44-autopilotstyrenheten, med en 4,1-tums färgskärm och vred.

Huvudfunktioner

  • Perfekt för utombordare och I/O-båtar på upp till 15 meter
  • Komplett paket som innehåller allt du behöver för att komma igång
  • Virtual Rudder Feedback förenklar monteringen
  • Enkel installation med automatisk inställning och kompasskalibrering
  • Automatiska girmönster för bränsleeffektiv handsfree-manövrering
  • NoDrift-styrning håller kursen mot vind och strömmar
  • Spårning av djupkurvor gör det lätt att fiska längs kanter och branter

- Komplett paket med högkapacitetssystem:
Det här kompletta paketet innehåller allt du behöver för att bygga ett Simrad-autopilotsystem för hydrauliskt styrda utombordare och INU-drev (inre/yttre) på upp till 15 meter. Den reversibla RPU-160-hydraulpumpen hanterar en cylindervolym på 160–550 cm³ och drivs av NAC-3-autopilotdatorn med starkström. Det här paketet innehåller också en Simrad Precision-9 solid state-kompass plus alla kablar och anslutningar som behövs för att bygga ett NMEA 2000®-nätverksstamnät eller ansluta ditt autopilotsystem till ett befintligt NMEA 2000®-nätverk.

- Enkel installation och konfiguration:
Vår Virtual Rudder Feedback-teknik eliminerar behovet av en mekanisk roderlägesgivare ombord på många båtar, vilket förenklar installationen avsevärt. AP44 har även automatisk fininställning som ger optimal autopilotstyrning genom en enkel aktiveringsprocess på skärmen som vägleder dig genom hamnkonfiguration och test på öppet vatten. När autopiloten är igång har den medföljande Precision-9 kurssensorn automatisk kompasskalibrering för att kontinuerligt finjustera kursens exakthet under färden.

- AP44 styrenhet för autopilot: 
AP44-styrenhet för autopilot har en färgskärm, intuitiv kontrollratt och knappar, och modern stil för glasbryggor. Släpp ratten, nöjesåk bekvämt och upptäck nya sätt att söka efter fisk. Den här dedikerade styrenheten ger enkel tillgång till automatiska girmönster, NoDrift-styrning, spårning av djupkurvor och andra avancerade autopilotfunktioner. Anslut din sjökortsplotter och lägg till navigering med waypoints och rutter, med komplett autopilotstyrning från kompatibla Simradskärmar.

- Minsta produktkrav:
Ingen drift-styrning kräver en GPS-mottagare, som säljs separat. Spårning av djupkurvor kräver en djupgivare, som också säljs separat.

Vad innehåller Paketet?
- TR-120-KIT Nätverksterminering, sats
- N2K-PWR-RD Nätverksströmnod
- Precision-9-kompass
- RPU160-drivenhet
- NAC-3 autopilotdator
- AP44 styrenhet för autopilot
Visa mer Visa mindre
Inspireras av våra kunder!#sportfiskeprylar