Rapala Pike - X-Rap Peto, X-rap Scoop & Super Shadow Rap
  • Fri paketfrakt >500 kr
  • Enormt utbud
  • Snabba leveranser
  • Rätt priser                  08-84 49 00       Kundservice

Användarnamn


  • Fri frakt > 500 kr
  • 30 dagars öppet köp
  • Snabba leveranser

Rapala Pike

Rapala Pike

Rapala Pike är en ny serie gäddbeten, framtagna för det Nordiska gäddfisket. Innovativa produkter som håller extremt hög kvalitet som alla Rapala-produkter. I serien ingår X-Rap Peto, X-Rap Scoop samt Super Shadow Rap.

FÅNGA NYTT SVENSKT GÄDDREKORD!

Om du under 2018 fiskar med ett bete från Rapalas heta Pikeserie: Super Shadow Rap, X-Rap Peto eller X-Rap Scoop och fångar en gädda som slår det officiella Svenska gäddrekordet på 21,07 kilo vinner du 200.000 kronor! Vinstsumman utbetalas under förutsättning att fångsten blir godkänd enligt följande regler.

Regler:
Fisken måste bli godkänd som officiellt svenskt sportfiskerekord enligt Sportfiskarnas regler för storfiskregistrering samt granskas och godkännas av en tävlingsjury bestående av Jesper Norell divisionschef på Normark, Håkan Otterberg, mångårig medarbetare på Fiskejournalen samt Rapala Proguide Micke Puhakka. Skulle flera svenska gäddrekord rapporteras in under 2018 vinner den person som fångat det största exemplaret på något bete ur Rapalas nya Pike-serie.

Anmälan:
Skicka ett mail till rapalapike@normark.se och inkludera: Ditt namn och dina kontaktuppgifter (adress och mobiltelefonnummer) Gäddans vikt och längd.

Bifoga bilder av god kvalitet: Ett mot en måttbräda samt en bild på fångstman med gäddan och bete i munnen. En berättelse om fångsten samt kontaktuppgifter till en person som kan bevittna fångsten.

Fånga en gädda som är 110 cm eller större vinn produkter till ett värde av 4.000 kr

Om du under 2018 fiskar med ett bete från Rapalas nya heta Pikeserie Super Shadow Rap, X-Rap Peto eller X-Rap Scoop och fångar en gädda som är 110 cm eller större så vinner du en ”Box” med produkter från Normark till ett värde av 4.000 kr (rek. butikspris) Under förutsättning att fångsten blir godkänd enligt följande regler. Normark står för priserna.

Regler:
Gäddan måste vara fångad på något av våra nya beten Super Shadow Rap, X-Rap Peto eller X-Rap Scoop. Den måste vara fångad i Svenska vatten på fiskemetoder som spinn eller trollingfiske. Max två anmälda gäddor per person under tävlingsperioden 2018

Anmälan:
Skicka ett mail med din adress och mobiltelefonnummer till rapalapike@normark.se och bifoga två foton av god kvalitet: ett mot en måttbräda samt en bild på fångstman med gäddan och bete i munnen. Varje rapporterad fisk kommer att granskas av en jury innan den godkänns. Juryn består av Jesper Norell divisionschef på Normark, Håkan Otterberg, mångårig medarbetare på Fiskejournalen samt Rapala Proguide Micke Puhakka.

När du anmäler en fisk till tävlingen så förbehåller Normark sig rätten att använda inskickade bilder i deras medier.

Max två anmälda gäddor per person under tävlingsperioden 2018

Ev. vinstskatt betalas av vinnaren
Visa filter
Dölj filter
11 %
Rapala Super Shadow Rap 16cm - Rapala Pike
Nya Rapala Super Shadow Rap är ett långsamt sjunkande bete som ...
169 kr 189 kr
11 %
Rapala X-Rap Peto 20cm - Rapala Pike
Den nya Peto, även kallad den Finska besten, kombinerar Rapalas t...
169 kr 189 kr
6 %
Rapala X-Rap Scoop 14cm - Rapala Pike
Den hårda kroppen hos X-Rap Scoop glider horisontellt när den s...
159 kr 169 kr
Kontakta oss så hjälper vi dig!

  08-84 49 00
  MEJLA OSS

Kundtjänst
Mån-Fre 9-16.30
Öppettider butik
Mån-Fre 10-18.00
Lör 10-15.00

Söder Sportfiske AB

Hornsgatan 148
117 28 Stockholm