Öppettider

Söder Sportfiske AB
Hornsgatan 148, 117 28 Stockholm

Måndag - Fredag 10.00 - 18.00
Lördag 10.00 - 15.00
Söndag
(stängt alla röda dagar)
Gone fishing

Nyhetsbrev
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter, aktuella kampanjer, tips och råd från oss direkt i din inkorg.

Avanmäl dig från vårt nyhetsbrev här.
Meny
Moskitofree Aeriashield Travel i gruppen Outdoor / Myggmedel & Myggskydd hos Sportfiskeprylar.se (100102SE)

Moskitofree Aeriashield Travel

Artnr:
100102SE
0 recensioner
899 kr
999 kr
Visa alla färger
Gör dina val nedan
Sammanfattning
Aeriashield by Moskitofree Travel kan bäras runt halsen och skyddar dig upp till 5 m2 från myggor både inomhus och utomhus.
Läs mer
Produktinformation

Elektroner i apparaten genererar negativa joner. I luften runt dig finns det positiva joner som du utsöndrar ihop med värme och koldioxid vilka attraherar myggen. När positiva och negativa joner dras till varandra blir de tyngre och faller till marken som kall plasma. Myggens luktorgan blir därmed distraherade och du "gör dig osynlig för myggen".

  • Antiviral och antibakteriell
  • Myggmedel
  • Inga kemikalier
  • Miljövänligt
  • Laddningsbart - USB-kabel
  • Batteritid: 11 timmar
  • Laddningstid: 4 timmar
  • Effektiv inomhus och utomhus
  • 2 års garanti

Fördelar:
Aeriashield by Moskitofree Travel är en bärbar, miljövänlig myggavstötande produkt som skyddar dig effektivt, helt utan bekämpningsmedel eller kemikalier. Den är även lämplig att fästa på barnvagnens handtag för att skydda barnet mot myggen. Den ultralätta, ljudlösa och luktfria produkten skyddar upp till 7m2, perfekt för utomhusanvändning och på resor. Enheten skall placeras inom 1 meter från kroppen. I paketet medföljer en snodd och en USB-sladd. Batteriet är testad enligt EU direktiv 2013/56/EU. Vikt 80 gram.

Bruksanvisning:
Apparaten laddas med USB-sladden i ett vägguttag eller solcellsladdare i 4 timmar innan användning, den har en driftstid på ca 11 timmar innan den behöver laddas igen i 4 timmar. Den används ej under laddningstiden.

Häng snodden runt halsen, tryck på On-knappen på sidan av apparaten för att aktivera Aeriashield by Moskitofree Travel. Starta apparaten 10 minuter innan för att få full effekt mot myggen. Fäst apparaten i bältet med hjälp av klämman eller ställ Aeriashield by Moskitofree Travel på bordet framför dig med generatorns öppning riktat mot dig. Den kan skydda två personer samtidigt om ni sitter bredvid varandra vid ett bord.

För att stänga av Aeriashield by Moskitofree Travel, tryck på knappen på sidan av apparaten, håll knappen inne i 2 sekunder.

Försiktighetsåtgärder: Använd ej apparaten i vatten eller regnväder. Fuktig luft är ok, t.ex. i dimma eller varm, fuktig temperatur. Placera ej apparaten nära hög värme. Generatorernas utgångar skall ej tilltäckas under användning.

Får ej demonteras.

Säkerhetsvarning: Lämna inte barn utan uppsikt när de använder Aeriashield by Moskitofree Travel. Snodden runt halsen kan fastna i något och orsaka strypningsfara. Det finns dock en säkerhet på snodden som delar på sig vid ett ryck.

Garantitid: 2 år (gäller ej om du t.ex. badar med apparaten.)
Visa mer Visa mindre
Inspireras av våra kunder!#sportfiskeprylar