Öppettider

Söder Sportfiske AB
Hornsgatan 148, 117 28 Stockholm

Måndag - Fredag 10.00 - 18.00
Lördag 10.00 - 15.00
Söndag
(stängt alla röda dagar)
Gone fishing

Nyhetsbrev
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter, aktuella kampanjer, tips och råd från oss direkt i din inkorg.

Avanmäl dig från vårt nyhetsbrev här.
Meny
Lowrance Ghost Trolling Motor i gruppen Elektronik / Elmotorer hos Sportfiskeprylar.se (000-14937-001)

Lowrance Ghost Trolling Motor

Artnr:
000-14937-001
0 recensioner
Superdeal
39990 kr / 38499 kr
Visa alla färger
Gör dina val nedan
Sammanfattning
Pålitlig, tålig och byggd för att hålla!
Läs mer
Produktinformation
Går endast att köpa via vår fysiska butik, vänligen kontakta oss för mer info!

Nya ultratysta Lowrance® Ghost™-trollingmotor för sötvatten gör att sportfiskare kan fiska längre, åka snabbare och komma närmare utan att skrämma fisken. Ghost har en revolutionerande borstlös motor med störst drivkraft och längst körtid av alla trollingmotorer på marknaden. Med integrerade Lowrance-ekolodsfunktioner, waypoint-ankring och en treårig garanti är Ghost den nya standarden för trollingmotorer.

Lowrance-ekolod med plug-and-play.
Ghost levereras med en HDI-noskonsgivare, som ger dig hög prestanda från Lowrance CHIRP-ekolod och DownScan Imaging™ direkt ur förpackningen. Fiskare som vill ta steget upp till extrema, högupplösta vyer under och vid sidorna av båten kan lägga till tillvalet Active Imaging™ 3-i-1-givare med Lowrance CHIRP, SideScan och DownScan Imaging.

Konfigurerbar fotpedal.
Konfigurera Ghost-pedalen så att den passar dina önskemål via programmerbara genvägsknappar och en brytare som gör att trollingmotorn kan köras från båda sidor av pedalen. Fotpedalen har en batterinivåindikator, snabbåtkomstknappar för ankring och kursläge med LED-lampor och en ljudindikator som piper när ett läge aktiveras. Du kan programmera genvägsknapparna så att du snabbt kan placera en waypoint eller sänka/höja Power-Pole-ankaret för grunt vatten.

Störningsfri.
Ghost har en borstlös motor som går tystare än vanliga borstmotorer och inte avger några elektromagnetiska störningar, vilket garanterar skarpa, störningsfria ekolodsvyer på din ekolodsdisplay.

Flexibel installation.
Ghost-trollingmotorn är utformad för att fungera med antingen 24- eller 36-voltssystem, vilket gör den kompatibel med alla installationer, och det blir enklare att göra framtida uppgraderingar av batterier och laddare.

360 graders breakaway-fäste.
360 graders breakaway-fästet är utformat för att absorbera stötar, och gör att axeln avleds från hinder och sedan placeras i rätt läge efter en stöt. En integrerad krängningshämmare minskar studsar vid körning i grovt vatten.

Lätt att stuva undan och köra Ghost har en dubbelverkande gasfjäder som gör det enklare och tystare att stuva undan och hantera motorn. Dessutom behöver du inte längre justera den nedre enheten innan du stuvar undan motorn eftersom Ghost automatiskt lägger sig plant och säkert på fästet.

• Tillförlitlig
• Tyst drift
• Snabbaste topphastighet
• Fullständig integrering med HDS LIVE, HDS Carbon och Elite Ti2
• Fly-by-wire-styrning
• Lowrance-ekolod med plug-and-play
• Konfigurerbar fotpedal
• Störningsfri
• Flexibel installation
• 360° breakaway-fäste
• Lätt att stuva undan och köra
Visa mer Visa mindre
Inspireras av våra kunder!#sportfiskeprylar