Öppettider

Söder Sportfiske AB
Hornsgatan 148, 117 28 Stockholm

Måndag - Fredag 10.00 - 18.00
Lördag 10.00 - 15.00
Söndag
(stängt alla röda dagar)
Gone fishing

Nyhetsbrev
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter, aktuella kampanjer, tips och råd från oss direkt i din inkorg.

Avanmäl dig från vårt nyhetsbrev här.
Meny
Guideline Vosso #911 Fly Reel (LH) i gruppen Fiskerullar / Flugfiskerullar hos Sportfiskeprylar.se (100190GL)

Guideline Vosso #911 Fly Reel (LH)

Artnr:
100190GL
0 recensioner
5229 kr
5499 kr
Visa alla färger
Gör dina val nedan
Sammanfattning
Den färdiga rullen känns solid och modern och har nya funktioner och lösningar som kommer att bli hörnstenar i Guidelins rullar även i framtiden.
Läs mer
Produktinformation
Den har sakta men säkert utvecklats på ritbordet till en färdig produkt som testats hårt vid praktiskt fiske. Från de första skisserna och modellerna fram till idag har det hänt massor.

Den färdiga rullen känns solid och modern och har nya funktioner och lösningar som kommer att bli hörnstenar i Guidelins rullar även i framtiden. Detta är de kraftfullaste och mest avancerade rullarna i Guidelines program någonsin. VOSSO kombinerar slående design med en superstabil fackverkskonstruktion och ett kraftfullt bromssystem som är helt opåverkat av yttre faktorer som temperatur, fukt och smuts. En blästrad, hård ´Black Nickel´ yta tillsammans med en vackert röd bromscylinder ger ett diskret och sobert utseende.
Det helt vattentäta och silkesmjuka bromssystemet är konstruerat runt diskar av kolfiber och rostfritt stål. Bromsen justeras med en stor, bekväm och något försänkt bromsratt som har ett brett justeringsintervall. Det gör det enkelt att fininställa bromsen och du undviker risken till stora feljusteringar mitt under brinnande fight.

Rullfoten är försänkt och monterad närmare rullens axel. Det gör att rullen kommer närmare spöt med minskad hävstångseffekt och bättre balans som följd.

Samma unika konstruktion används också på alla förstärkningar och stag på rullen. På undersidan sitter en hållare för tafsen som på ett enkelt och effektiv sätt håller reda på den lösa änden.

VOSSO-rullarna har designats och tillverkats för ett specifikt syfte; fiske efter lax, havsöring, steelhead och tropiska arter. De är lätta men har ändå en vridstyv och stark konstruktion. Rullarna har en något överdimensionerad diameter som ger god invevningshastighet samt bra backingkapacitet.

Rullarna är anpassade för tungt enhands-, switch- och tvåhandsfiske.

Dimensioner: 114 x 60 x 34 mm
Vikt 220g
Kapacitet: 250 m 30lbs dacron
Visa mer Visa mindre
Inspireras av våra kunder!#sportfiskeprylarSöder