Sammanfattning

Predator Evolve har suverän tapering för att kasta stora och vindfångande flugor. Guideline har utnyttjat ny datastyrd maskinteknologi för att i första hand reducera skjutlinans diameter.

Produktinformation

Predator Evolve WF är en serie linor som basareas på Guidelines väl beprövade Pike, men som fått en uppgradering på en rad olika punkter och nytt namn; Predator. Linorna har fortfarande samma suveräna tapering för att kasta stora och vindfångande flugor, men vi har utnyttjat ny datastyrd maskinteknologi för att i första hand reducera skjutlinans diameter. Det gör att linorna kastar längre med mindre ansträngning och ger fina, kontrollerade överrullningar med alla typer av flugor. Detta bli speciellt tydligt vid vadfiske där man kastar från en lägre position och har mycket löslina i vattnet att kontrollera.

Linorna finns från klass WF7 till WF10 i tre olika densiteter - Flyt, Flyt/Hoover/Intermediate samt Sjunk1/Sjunk3. De är uppbyggda kring vår beprövade flätade stumma Direct Contact kärna som har en brottstycke på 30 läs. Linorna har starka fabriksmonterade öglor både i fronten och i bakänden av linan. Klumplängden är 11 meter i alla klasser inklusive 3 meter baktapering.
Visa mer Visa mindre

Specifikationer

Densitet: Float/Hover/Int
Klass: , 10 , , 7 , , 8 , , 9
Klumplängd: 11 m
Klumpvikt: 18 g / 277 grains , 20 g / 308 grains , 22 g / 340 grains , 24 g / 370 grains
Linlängd: 30 m

Relaterade Reportage & Guider

Recensioner

Läs alla recensioner Stäng
Inga recensioner ännu.
Spara

Ingår i produktserien:

Se hela serien