Öppettider

Söder Sportfiske AB
Hornsgatan 148, 117 28 Stockholm

Måndag - Fredag 10.00 - 18.00
Lördag 10.00 - 15.00
Söndag Gone fishing


(stängt alla röda dagar)

Nyhetsbrev
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter, aktuella kampanjer, tips och råd från oss direkt i din inkorg.

Avanmäl dig från vårt nyhetsbrev här.
Meny
Guideline High Water Evolve WF i gruppen Fiskelinor / Flugfiskelinor hos Sportfiskeprylar.se (100617GLr)

Guideline High Water Evolve WF

Artnr:
100617GLr
0 recensioner
Superdeal
Visa alla färger
Gör dina val nedan
WF4F
  • WF4F
0 i lager
Kampanj:
Endast
0 st kampanjartiklar kvar!
Kampanjen gäller fr.o.m
Kampanjen gäller t.o.m
Sammanfattning
En avancerad modell av den nya generationen EVOLVE-linor från Guideline. Något styvare coating och kärna för bättre kastegenskaper och hållbarhet. Färdig ögla i fronten och Laser ID märking i främre delen.
Läs mer
Produktinformation
Den mest avancerade av den nya genereationen EVOLVE-linor från Guideline. High Water har liknande tapering som vår tidigare lina med samma namn som rönt stor uppskattning. På den nya modellen har vi ökat flytkraften i coatingen samt adderat en klarorange ”Control Zone” som tydligt markerar övergången mellan klump och skjutlina. Linan har en följsam klump på 13,5 -14,8 meter beroende på klass, vilket ger kontrollerade parallella loopar från mellandistans ända ut till de längsta kasten.

Den utdragna baktaperingen ger bra kontroll och flexibilitet när mycket lina är utanför spötoppen. Denna nykomling har en något styvare coating och kärna för bättre kastegenskaper och hållbarhet samt yta med extra låg friktion för längre kast. High Water EVOLVE presterar ypperlig vid alla typer av kast, men visar sin allra bästa sida vid exakta presentationer på mellan- och långdistans. Färdig ögla i fronten och Laser ID märking i främre delen. I klass WF6 & WF7 är den totala längden 32 m/34 yds.
Visa mer Visa mindre
Inspireras av våra kunder!#sportfiskeprylar