Sammanfattning

Guideline Fario NT8, den allra senaste tekniken i ett suveränt flugspö!

Produktinformation

Guideline Fario NT8

Fario NT8 är byggda med Silica Nano-resin förstärkningsteknologi som reducerar vikten på spöna och ökar styrkan på de enskilda fibrerna.

Klingan består av IM8-46T High Tensile grafit som vi har designat för att ge en aktion som rätt och slätt har varit otänkbar fram till nu. I de här spöna får du en hel rad med egenskaper som är perfekta till ett allsidig öringfiske med alla typer över- och underhandskast.

Spöna är mycket lätta i handen, precisa med snabb återhämtning och helt utan efterslag. Böjningskurvas är 3/4 djup och och med härligt progressiva egenskaper som ger optimal följsamhet både vid korta och långa kast.

Spöts aktion och linhastigheten påverkar linans utrullning samt tafsens överslag. Spön som är för snabba och styva har en tendens till att inte kunna slå över långa tafsar som ger delikata presentationer.

Fario NT8 är finfiskespön "par excellence" för sofistikerade öringfiskare som vet att felmarginalerna är små när kräsen, stor öring vakar!

Fario NT8 passar för ett brett spektrum av kaststilar och uppleves både lättkastade och toleranta. Spöna i klass #4 och #5 har fantastiska egenskaper för allround nymf- och torrflugefiske ned till de tunnaste tafsarna.

De två spöna i klass #6 är lite tuffare för att täcka fiske efter större fisk på mer vindutsatta platser vid större älvar, sjöar och på kusten.

• Specialdesignat Full Wells handtag i Super Grade Portugisisk kork i en kortare och tunnare modell.
• Grafitgrå klinga med matt satinfinish.
• Lättvikts Titanium-anodiserade enbenta ringar.
• Fuji KW keramisk linförare.
• Rullfäste i aluminium med inlägg som simulerar grafitstrukturen i spöt. #6 9'9" har även en liten fighting butt.
• Fario NT8 levereras med Air Mesh spöfodral och Corduraklädd lättviktstub.
Visa mer Visa mindre

Specifikationer

Kastmetod: Enhands
Klass: , 4 , , 6
Spödelar: 4-delat

Relaterade Reportage & Guider

Recensioner

Läs alla recensioner Stäng
Inga recensioner ännu.
Spara