Sammanfattning

Garmin Striker Plus 7sv, Ice Fishing Bundle. 7-tums Fishfinder med GPS, isfiskegivare och karteringsprogramvaran Quickdraw Contours.

Produktinformation

7 tum STRIKER Plus 7 isfiskepaket med stöd för ClearVü-ekolod med skanningsteknik och med en isfiskegivare för skarpa, tydliga fiskbågar och utmärkt objektseparation. Med inbyggd GPS och Karteringsprogramvaran Quickdraw Contours kan du leta upp och markera din favoritplats och komma tillbaka senare. Laddningsbart batteri, laddare, lutningsbart/vridbart fäste, skumplastflöte och en bärbar väska för allt.

  • Ljusstark 7-tums fishfinder som är läsbar i solljus med inbyggd GPS, isfiskegivare och stöd för ClearVü-ekolod med skanningsteknik
  • Innefattar Garmin CHIRP-isfiskegivare i det höga, breda bandet för skarpa, tydliga fiskbågar och utmärkt objektseparation
  • Med den inbyggda karteringsprogramvaran Garmin Quickdraw™ Contours kan du skapa och lagra kartor med enfotskonturer för upp till 800 000 hektar
  • Med inbyggd blinker kan du se ditt drag eller viktade bete och djup för fisken när den simmar i ekolodsstrålen
  • Bärbar väska för enhet, kablar och batteri för en lyckad dag på ise

Upplev skärpan med CHIRP
Den här givaren är konstruerad för isfiske. CHIRP skickar ett kontinuerligt svep av frekvenser, från låga till höga, istället för att skicka bara en. När frekvenserna returneras tolkar CHIRP dem individuellt, samlar in ett bredare utbud av information för skarpa, tydliga fiskbågar och utmärkt objektseparation. Den breda spridningsvinkeln på 16–24 grader täcker en stor yta i vattnet, så att du vet vad som kommer.

Garmin Quickdraw Contours
Ingen känner till vattnen du fiskar i bättre än du och dina fiskekamrater. Medan du fiskar i djupen, skapar karteringsprogramvaran Quickdraw Contours HD-fiskekartor över de platser du besökt. Inga specialkunskaper krävs. Nu kan du lagra upp till 800 000 hektar av dina Quickdraw Contours-kartor med enfotskonturer.

Fiska vertikalt med inbyggd realtidsbild
STRIKER har både en fishfinder och en realtidsbild, allt i en enhet. När du står stilla och fiskar, till exempel vid isfiske eller när du pimpelfiskar efter abborre, visar den inbyggda realtidsbilden ditt drag eller det nedtyngda betet samt fiskens djup när den simmar in i ekolodsstrålen. Du kan även se hur högt draget lyfts upp eller sänks ned och om fisk rör sig mot det eller bort från det.

Fishfinder med GPS
Den inbyggda, högkänsliga GPS:en gör att du kan märka ut waypoints för olika platser. Så om fisken nappar på ett ställe, kan du markera det och åka tillbaka dit på nästa tur. Den är också ett fantastiskt verktyg för att hitta tillbaka till dina mest givande fiskeställen.

Byggd för dig
STRIKER™ 7sv Plus fishfinder gör fisket lätt som en plätt, och den är byggd för att fungera i alla miljöer. Den ljusstarka skärmen som är läsbar i solljus ger dig en tydlig bild av vad som finns under isen, även de ljusaste dagarna. Och den stora skärmen ger dig en bättre överblick över vad som händer under isen. Det intuitiva användargränssnittet gör det enkelt att navigera till vilken funktion du än behöver, så att du är redo för vad som helst.

Lägg till Garmin ClearVü-ekolod med skanningsteknik
När du fiskar under den varma årstiden lägger du till CHIRP ClearVü ekolodsfunktioner med skanningsteknik till din STRIKER 7 isfiskesats. För CHIRP ClearVü-ekolod med skanningsteknik, lägg till valfritt Garmin GT20 traditionellt CHIRP-ekolod och CHIRP ClearVü-ekolod med skanningsteknik (säljs separat). För högpresterande CHIRP kan du köpa en GT22 eller GT23 (säljs separat).

Paketet innehåller:
STRIKER™ 7sv Plus fishfinder
GT8HW-IF transducer
Ström-/datakabel
Lutningsbart/vridbart fäste
Garmin stötfångardekal
Dokumentation
Bärbar fiskesats
Väska med handtag
Skumplastflöte
Uppladdningsbart batteri
Batteriladdare


Specifikationer:
Fysiska mått 23,5 x 14 x 5,8 cm
Skärmstorlek, B x H 7 tum
Skärmupplösning, B x H 800 x 480 bildpunkter
Skärmtyp WVGA-färgskärm
Vikt 0,8 kg
Överföringseffekt 500 W (RMS)
Inbyggd GPS
Markera waypoints
Kurs över grund (KÖG)
Strömförbrukning vid 12 V: 0,67 A
Visa mer Visa mindre

Specifikationer

Relaterade Reportage & Guider

Recensioner

Läs alla recensioner Stäng
Inga recensioner ännu.
Spara

Ingår i produktserien:

Se hela serien