Öppettider

Söder Sportfiske AB
Hornsgatan 148, 117 28 Stockholm

Måndag - Fredag 10.00 - 18.00
Lördag 10.00 - 15.00
Söndag
(stängt alla röda dagar)
Gone fishing

Nyhetsbrev
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter, aktuella kampanjer, tips och råd från oss direkt i din inkorg.

Avanmäl dig från vårt nyhetsbrev här.
Meny
Garmin Quatix 6 Grå Med Kaptensblått Armband i gruppen Elektronik / Övrig elektronik hos Sportfiskeprylar.se (010-02158-91)

Garmin Quatix 6 Grå Med Kaptensblått Armband

Artnr:
010-02158-91
0 recensioner
6749 kr
7799 kr
Visa alla färger
Gör dina val nedan
Antal: 
Sammanfattning
Garmin Quatix 6 Grå med kaptensblått armband är en klocka med omfattande möjligheter.
Läs mer
Produktinformation
Garmin Quatix 6 är en helt otrolig produkt som blandar stil med funktionalitet. Ett riktigt bra val som har en uppsjö av användarvänliga funktioner.

Omfattande Anslutningsmöjligheter:
quatix 6 kan anslutas till kompatibla Garmin-plottrar, transceivern GNT™ 10 och andra enheter för att streama data till klockan.

Autopilotstyrning:
Du kan styra båten även när du inte är vid styrplatsen. Använd autopilotappen för att ändra kurs, aktivera mönsterstyrning och följa en GPS-rutt.

Fusion-Link Ljudsystem:
Styr underhållningssystemet ombord från quatix 6 med den inbyggda Fusion-Link™ Lite-appen.

Strema Data:
Visa data, inklusive vattendjup, motorvarvtal, vind, anpassade data med mera, direkt på handleden när du ansluter quatix 6 till båtens kompatibla enheter.

Markeera Waypoint:
Du behöver inte förflytta dig till din enhet för att markera varje fångst. Använd klockan för att placera waypoints på plottern oavsett var på båten du är.

Garmin Sailassist:
När det gäller segling vill du inte bara kunna reglera starttiden, utan även visualisera den. Skapa en virtuell startlinje för att få den perfekta starten. Använd även kryssningsguidning för att se om du har mot- eller medvrid.

Bluechart G3 Sjökort:
quatix 6 har stöd för premiumsjökort med integrerad Navionics®-data.

Sportappar:
I quatix 6 ingår alla aktivitetsprofiler i multisportklockan fenix® 6 med GPS för att registrera data från sporter både på vatten och land, bland annat golf, vandring, stand-up paddle, kajakpaddling och mycket mer.

Pulsmätning Vid Handleden:
Klockan mäter kontinuerligt din puls1 för att mäta hur hårt du arbetar under aktiviteter – även under vatten. Få tillgång till mer data i vår app på din Apple®- eller Android™-enhet.

Topo- och Skidkartor:
Använd topografiska kartor för att navigera på dina äventyr. Visa pistnamn och svårighetsgrader för 2 000 skidorter över hela världen.

Satellitnavigering:
Den här klockan är utrustad med högkänsliga funktioner för GPS-navigering och spårning plus ABC-sensorfunktioner (höjdmätare, barometer och kompass).

Smartaviseringar:
Ta emot e-post, sms och aviseringar direkt på klockan när den är ihopparad med en kompatibel Apple- eller Android-smartphone.

Betalningstjänsten Garmin Pay:
Betala enkelt med Garmin Pay kontaktlös betalningslösning.

Musik:
Synkronisera spellistor från dina konton på musikstreamingstjänster, som Deezer, Amazon Music och Spotify®, till klockan så att du kan lyssna utan telefonen. I quatix 6 kan du lagra upp till 2 000 låtar.

Batteritid:
Inbyggt, uppladdningsbart litiumbatteri ger upp till 14 dagars batteritid i smartwatchläge, 36 timmar i GPS-läge och upp till 48 timmar i UltraTrac™ batterisparläge.
Visa mer Visa mindre
Inspireras av våra kunder!#sportfiskeprylar