Öppettider

Söder Sportfiske AB
Hornsgatan 148, 117 28 Stockholm

Måndag - Fredag 10.00 - 18.00
Lördag 10.00 - 15.00
Söndag
(stängt alla röda dagar)
Gone fishing

Nyhetsbrev
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter, aktuella kampanjer, tips och råd från oss direkt i din inkorg.

Avanmäl dig från vårt nyhetsbrev här.
Meny
Garmin GHP Reactor40, Hydraulic w/Smartpump Corepack i gruppen Elektronik / Autopilot hos Sportfiskeprylar.se (010-00705-69)

Garmin GHP Reactor40, Hydraulic w/Smartpump Corepack

Artnr:
010-00705-69
0 recensioner
32369 kr
35179 kr
Visa alla färger
Gör dina val nedan
Sammanfattning
Garmins mest följsamma autopilotsystem på sjön!
Läs mer
Produktinformation
Med ett komplett paket utformat för motorbåtar och segelbåtar tillför Garmin en avancerad marin teknik till båtintresserade, som tidigare endast var tillgänglig för kommersiella båtar. Reactor 40-autopilotserien är helt enkelt vårt mest följsamma autopilotsystem någonsin.

AHRS (Attitude Heading Reference System) med solid state i nio axlar
Minimerar riktningsfel, kursavvikelser, roderrörelse och strömförbrukning samtidigt som den ger en bekvämare resa
Minimal driftsättningshantering och kalibrering
En kompakt, underhållsfri SmartPump passar de flesta hydrauliskt styrda båttillämpningar
Patenterad Shadow Drive™-teknik gör att du har kontroll även när autopiloten är aktiverad

AHRS med solid state i nio axlar
Reactor 40 har avancerad AHRS med solid state i nio axlar och kan fästas nästan överallt, i alla riktningar. Dessutom minimerar det här nya systemet riktningsfel, kursavvikelser, roderrörelse och strömförbrukning, samtidigt som det ger en bekväm resa för alla ombord.
Reagerar på havsförhållanden

Den här fantastiska autopiloten reagerar på havet för att hålla kursen. Även när båten stampar och rullar kan du tryggt lita på att Reactor 40-autopiloten håller dig på önskad kurs.
Minimal driftsättningshantering och kalibrering

Alla autopiloter kräver driftsättningshantering och kalibrering – varenda en. Vi vet att du vill komma ut på sjön snabbt och har därför gjort den här processen så snabb och enkel som möjligt. Det är just det som är the Power of Simple.
Fullständig integrering med Garmin-plottrar

Tillsammans med Garmins kompatibla nätverksplotter har du fullständig kontroll på Reactor 40, var du än befinner dig på båten. Förutom att hålla kursen vid i princip alla väder- och vindförhållanden kan systemet smidigt utföra flera olika förprogrammerade trolling- och sökprocedurer. Med en kompatibel nätverksplotter från Garmin och BlueChart® g2 Vision®- kartor (säljs separat) kan du dessutom få extrafunktioner som Automatisk vägledning, som automatiskt styr efter GPS-rutter.

SmartPump är den enkla lösningen
Reactor 40 med SmartPump sätter punkt för alla gissningar om vilken pumpstorlek som fungerar med en viss båt. SmartPump fungerar på de flesta båtar. Du vet att du har rätt pump för båten, och får därmed optimal kontroll och trygghet. Dessutom får du fullständig kontroll i mindre storlek med bättre värmeprestanda, högre tillförlitlighet och lägre energiförbrukning. Den har också färgkodade anslutningar, vilket gör den väldigt enkel att installera. Ganska smart.

Begränsa den maximala flödeshastigheten
Reactor 40 med SmartPump justerar automatiskt den maximala flödeshastigheten för en viss båt från 0 till 2,4 l/min. Den har dessutom en underhållsfri motor vilket ger ökad tillförlitlighet, längre pumpliv, minskad bränsleförbrukning, tyst drift, mindre format, förbättrade värmeprestanda och högre effektivitet.

Eliminera risken för att rodret vrider sig till ändlägena
Reactor 40-autopilot med SmartPump är ett komplett autopilotpaket. SmartPump är en integrerad enhet som består av en motordrivkrets med pump i en enda enhet. Den är utrustad med IRRT (Intelligent Rudder Rate Technology) som saktar ner roderhastigheten när farkosten håller hög fart och ökar roderhastigheten när fartyget håller låg fart för att ge optimal kapacitet och säkerhet under alla förhållanden. Den underhållsfria motorenheten eliminerar risken för att rodret vrider sig på grund av fel i maskinvaran eller programvaran.

Njut av ett system som håller längre
Marina miljöer är tuffa, särskilt i saltvatten. Därför är SmartPump skyddad från väder och vind. SmartPump är tillverkad av rostbeständiga komponenter inklusive anodiserade aluminiumdelar och nickelpläterade ståldelar.

Upplev avancerad autopilotteknik
Med en Reactor 40 med SmartPump ombord på din båt har du kontroll var du än befinner dig på båten. Förutom att hålla kursen vid i princip alla väder- och vindförhållanden kan systemet smidigt utföra flera olika förprogrammerade trolling- och sökprocedurer. Med en kompatibel nätverksplotter från Garmin och BlueChart g2 Vision-kartor (säljs separat) kan du dessutom få extrafunktioner som Automatisk vägledning1, som automatiskt styr efter GPS-rutter.

Behåll kontrollen med Shadow Drive-teknik
Reactor 40-autopilot har patenterad Shadow Drive-teknik. Du kan vara trygg i vetskapen om att du behåller kontrollen också när autopiloten är aktiverad. Shadow Drive-systemet gör att autopiloten inaktiveras automatiskt om rattpumpen vrids, vilket ger dig full frihet att manövrera båten. Autopiloten tar över igen automatiskt när du håller en stadig kurs.

Anslut till nätverksenheter
Reactor 40-autopiloten drivs med upp till 3 GHC™-styrenheter. GHC kommunicerar med autopilotsystemet via NMEA 2000®-nätverket, så att autopilotens kursdata enkelt kan delas med andra enheter. Detta aktiverar MARPA- och kartöverlagring vid anslutning till en Garmin-plotter. Det finns en handhållen trådlös fjärrkontroll som tillbehör, men för största möjliga bekvämlighet kan du styra din GHC med hjälp av en kompatibel quatix® eller quatix 5, en marin multisport-smartwatch.

Få mer sinnesro
Lägg till en valfri GRF 10 Lägg till en roderlägessensor som tillval så kan du ytterligare förbättra kapaciteten hos din Reactor 40-autopilot med SmartPump.
Visa mer Visa mindre
Inspireras av våra kunder!#sportfiskeprylar