We got some great news for all our international customers!
We just launched our site in English - Sportfishtackle.com

Select your shipping country

AustriaBelgiumBulgariaCroatiaCzech RepublicDenmarkEstoniaFinlandFranceGermanyGreeceHungaryIcelandIrelandItalyLatviaLithuaniaNetherlandsPolandRomaniaSlovakiaSloveniaSpainSverigeUnited Kingdom
Vill du handla på den svenskspråkiga sidan? Välj land ovan och Klicka här.
Öppettider
Söder Sportfiske AB
Hornsgatan 148, 117 28 Stockholm

Måndag - Fredag 10.00 - 18.00
Lördag 10.00 - 15.00
Söndag Gone fishing(stängt alla röda dagar)


Sportfiskeprylar.se - Öppet året runt
Nyhetsbrev
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter, aktuella kampanjer, tips och råd från oss direkt i din inkorg.

Avanmäl dig från vårt nyhetsbrev här.
Meny
Garmin echoMAP CHIRP 92sv utan givare i gruppen Elektronik / Garmin hos Sportfiskeprylar.se (010-01578-00)

Garmin echoMAP CHIRP 92sv utan givare

Artnr:
010-01578-00
Det är dags att börja fiska med kraften från ett CHIRP-ekolod.
Läs mer
7799 kr
9999 kr
Visa alla färger
Inspireras av våra kunder!#sportfiskeprylar  Varianter
 • Produktinformation
 • • 9-tums färgskärm med knappar
  • Finns med eller utan givare med High Wide CHIRP, 250 W och CHIRP ClearVü™/SideVü™, 455/800 och 500 W
  • Stöd för Panoptix™ all seeing sonar (givare ingår ej)
  • Förinstallerad global baskarta som allmän referens
  • Innehåller Quickdraw Contours för att skapa egna HD-kartor

  Det är dags att börja fiska med kraften från ett CHIRP-ekolod. Den 9 tum stora echoMAP CHIRP 92sv är både lätt att installera och använda och är försedd med en givare för High Wide CHIRP-ekolod samt Garmin CHIRP SideVü och Garmin CHIRP ClearVü, de skarpaste ekoloden på sjön. Den har stöd för Panoptix-ekolod och innehåller förinstallerad Quickdraw Contours-programvara för att snabbt skapa egna HD-kartor med 30 cm-konturer (1 fot) medan du fiskar. Intern 5 Hz-GPS uppdaterar position och kurs fem gånger per sekund. Den hanterar NMEA 2000® för motordata, sensorer, FUSION-Link™-ljudsystem, autopiloter och mycket mer. Sladdar ansluts direkt i fästet så att du snabbt kan installera och koppla bort enheten från strömkälla och fäste. Givarfästen för akterspegel och trollingmotor medföljer.

  Quickdraw Contours är en kostnadsfri, lättanvänd programfunktion som redan finns installerad i din Garmin-enhet. Med den kan du direkt skapa dina helt egna anpassade HD-fiskekartor med 30 cm-konturer (1 fot). Anpassa dem efter dina behov. Det är dina kartor. Du äger dem. Behåll dina data för dig själv eller dela dem med Quickdraw-gruppen på Garmin Connect ™. Ingen särskild kartläggningsexpertis krävs. Du behöver bara fiska medan enheten skapar kartor. Du behöver inte vänta eller skicka iväg filerna som andra kartprogramvaror kräver – resultatet visas direkt. Använd den med valfri Garmin Panoptix™, valfri HD-ID™, valfri CHIRP-aktiverad Garmin ClearVü™-givare eller NMEA 2000®-kompatibel djupgivare. Har du mer än en ekolodsenhet installerad ombord? Quickdraw Contours väljer automatiskt den bästa ekolodsenheten och ger dig det allra bästa resultatet.

  Skillnaden med Garmin CHIRP.
  De inbyggda ekolodsfunktionerna i echoMAP 92sv innehåller CHIRP-ekolod, den mest sofistikerade ekolodstekniken som finns för den fiske- och båtintresserade allmänheten. CHIRP-ekolod ger otroligt tydlig objektseparation och definition eftersom det lägger ännu mer energi på målet än ett traditionellt ekolod. Det innehåller också ekolodsinspelningsmöjlighet som koordinerar tidpunkten för ekolodets eko med din båts position och sparar digital information som kan spelas upp på en dator med HomePort™-planeringsprogramvara. Använd kabeln för delning av användardata för att dela waypoints och rutter mellan flera enheter.

  Det skarpaste ekolodet på sjön. 
  Med Garmin CHIRP ClearVü- och CHIRP SideVü-ekolod får du närmast fotografiska bilder av vad som finns under och vid sidan av båten. Du ser tydligt struktur, nedsänkta föremål och fisk. Hanterar även Minn Kota®- och MotorGuide®-trollingmotorer med integrerade givare.

  Uppgradera med de bästa kartorna på sjön. 
  En enda microSD™-kortplats ger utbyggbart minne för köp av tillbehörskartor, som BlueChart® g2 eller BlueChart® g2 Vision®. BlueChart g2 Vision innehåller den exklusiva tekniken med automatisk vägledning från Garmin, en teknik som tar dig direkt till dina fiskeställen. Baserat på båtens specifikationer skapar automatisk vägledning direkt en visuell väg som du kan följa för att undvika grunt vatten och andra utmärkta hinder.

  Skapa dina egna HD-kartor.
  Quickdraw Contours är en kostnadsfri, lättanvänd programfunktion som redan finns installerad på din echoMAP CHIRP 92sv. Med den kan du direkt skapa egna anpassade HD-fiskekartor på skärmen med 30 cm-konturer (1 fot). Skräddarsy kartorna som du vill, du äger dem. Behåll dina data för dig själv eller dela dem med Garmin eller dina vänner. Ingen särskild kartläggningsexpertis krävs. Du bara fiskar medan Quickdraw Contours skapar kartor. Det finns ingen väntetid och du behöver inte heller skicka iväg filerna som andra kartprogramvaror kräver – resultatet visas direkt. Använd den med valfri Garmin Panoptix-givare, valfritt HD-ID™-ekolod, valfri CHIRP-aktiverad Garmin ClearVü-givare eller NMEA 2000-kompatibel djupgivare. Har du mer än en ekolodsenhet installerad ombord? Quickdraw Contours väljer automatiskt den bästa ekolodsenheten och ger dig det allra bästa resultatet.

  Kurs och position uppdateras 5 gånger per sekund.
  Snabb, följsam 5 Hz GPS uppdaterar din position och kurs 5 gånger per sekund för att göra rörelsen på skärmen mer sammanhängande. Nu går det snabbt och enkelt att släppa upp till 5 000 exakta waypoints och hitta tillbaka till dina hemliga fiskeställen.

  Lägg till Panoptix LiveVü. 
  Framåt-ekolod Med LiveVü Framåt kan båten antingen vara i rörelse eller ligga still. Oavsett åt vilket håll trollingmotorn är riktad ser du livebilder av vad som händer under vattenytan. Titta på ditt drag medan det sjunker, och se dess djup och rörelser medan du vevar in det. Se det röra sig i förhållande till strukturer i vattnet. Se fisk som simmar och reagerar på ditt bete – om de nappar både ser och känner du det. Väl på kroken kan du se kampen på skärmen. Med Panoptix LiveVü Framåt ser du allt få liv på upp till 30 meters (100 fot) avstånd.

  Ta med din echoMAP. 
  När du inte längre befinner dig ute på sjön är det enkelt att förvara din echoMAP på ett säkert sätt. Du slipper besväret med att ansluta och koppla bort kablar från enheten eftersom kablarna ansluts direkt i fästet. På så sätt kan du snabbt installera och koppla bort din echoMAP från strömkällan och fästet.

  Auto Guidance. 
  Ange bara den plats dit du vill åka, så söker den patenterade tekniken med automatisk vägledning från Garmin direkt igenom relevanta sjökort för att skapa en säker virtuell väg på skärmen. Det hjälper dig att undvika låga broar, grunt vatten och andra utmärkta hinder på rutten.

  Med den förbättrade version 2.0 har du tillgång till fler funktioner och möjligheter. Du kan nu justera den beräknade automatiska vägledningsrutten genom att infoga "via"-punkter på mellanliggande stopp eller landmärken längs din önskade rutt. Du kan enkelt granska farliga ställen längs den beräknade rutten. Och du kan också ställa in din kompatibla Garmin-autopilot att följa den automatiska vägledningsrutten automatiskt. Andra förbättringar i 2.0 ger dig möjlighet att beräkna ankomsttider till vilken punkt som helst längs rutten (bra för att anpassa ankomster efter broöppningar och andra tidskritiska händelser). Du kan nu också spara dina utritade automatiska vägledningsrutter för framtida navigering genom att säkerhetskopiera dem på ett SD™-kort med BlueChart g2 Vision-kartor¹.

  Överföringar av GPX-waypoints.
  Om du har waypoints, spår eller ofta använda rutter sparade på en annan tillverkares GPS-produkt – eller på en handhållen Garmin-enhet – är det nu enklare än någonsin att överföra de objekten till din nya Garmin-plotter via programvaruformateringen GPX som är branschstandard. GPX är ett öppet standardformat för GPS-datautbyte mellan plattformar och program.

  Driftsätt autopiloten från plottern. 
  För att göra driftsättningen enklare och bekvämare kan du hantera hela driftsättningen av autopiloten från plotterskärmen.

  Underhållningssystemet FUSION-Link
  Styr alla kompatibla FUSION-Link-aktiverade ljudsystem direkt via den kompatibla plotterns skärm.

  Särskilda seglingsfunktioner. 
  SailAssist-funktioner som hanteras inkluderar laylines, förbättrad vindros, kurs- och kurs över grund-linjer samt datafält för faktiskt vind. Mätarskärmarna är utformade för att ge en överblick av information som är viktig att känna till, bland annat faktisk och skenbar vindvinkel, bäring och avdrift, faktisk och skenbar vindhastighet, horisontella grafer samt en inforuta med anpassningsbara datafält. För att du ska få en vindmaximerande konkurrensfördel har din plotter en sida för vägledning före tävling som visar din virtuella startlinje, tillsammans med datafält som visar laylines, tid att bränna före start och ett tävlingstimer.
  Visa mer Visa mindre
 • Tillbehör till
 • Ställ en fråga
 • Ställ en fråga:

  Fråga gärna oss om du vill veta något om produkten innan du beställer.
  Vi svarar alltid inom 24 timmar (vardagar).
  Du kan även ringa vår kundtjänst på 08-84 49 00.

  Namn: *
  Produktnamn: *
  E-post:*
  Fråga:*
  Skicka

 • Kundomdömen
Söder
Rea
Kundservice