Öppettider

Söder Sportfiske AB
Hornsgatan 148, 117 28 Stockholm

Måndag - Fredag 10.00 - 18.00
Lördag 10.00 - 15.00
Söndag
(stängt alla röda dagar)
Gone fishing

Nyhetsbrev
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter, aktuella kampanjer, tips och råd från oss direkt i din inkorg.

Avanmäl dig från vårt nyhetsbrev här.
Meny
Garmin echoMAP CHIRP 72cv Panoptix PS22 Ice Bundle, med laddare i gruppen Elektronik / Combo (Plotter+Ekolod) hos Sportfiskeprylar.se (010-01570-20)

Garmin echoMAP CHIRP 72cv Panoptix PS22 Ice Bundle, med laddare

Artnr:
010-01570-20
0 recensioner
19199 kr
21999 kr
Visa alla färger
Gör dina val nedan
Välj tillval:
Visa alla
Sammanfattning
Ta med den vart du än går.
Läs mer
Produktinformation
7-tums echoMAP™ CHIRP-kombination med branschledande ekolod och tillbehör för isfiske
• Innehåller Panoptix PS22-givare med LiveVü Forward och LiveVü Down som ger rörliga bilder på en horisontell radie på upp till 30 m, under isen
• GT10HN-IF givare för isfiske med traditionellt Garmin CHIRP-ekolod och smal strålvinkel (8 till 16 grader) för mer precist upptäckande av fisk och drag
• Baskarta som kan kompletteras med BlueChart® g2 HD och BlueChart® g2 Vision® HD
• Möjlighet att skapa anpassad kombinationsskärm som visar realtidsbild, karta och Panoptix-vyer
• Lättanvänt gränssnitt för snabb installationEkolod under isen. 
Borra färre hål och leta efter stim under isen i realtid med lägena LiveVü Forward- och LiveVü Down. Se ditt drag medan det sjunker i förhållande till vattnets struktur. Se hur fiskarna rör sig, och hur de reagerar på draget, på en horisontell radie på upp till 30 meter (100 fot) under isen. Fäst bara Panoptix PS22-TR på det vridbara mastfästet och välj vy.

CHIRP ger skarp bild.
Garmin CHIRP-ekolodet är utformat för isfiske och ger en tydlig bottendefinition under isen samt skarpa, tydliga och breda fiskbågar med utmärkt objektseparation. I stället för att skicka en frekvens i taget skickar CHIRP ett kontinuerligt svep av frekvenser, från låg till hög, och tolkar dem sedan individuellt när de kommer tillbaka.

Uppgradera till våra bästa kartor på sjön.
Välj BlueChart® g2 HD eller BlueChart® g2 Vision® HD, som har fiskekort och andra fantastiska funktioner. Plats för microSD™-kort ger utbyggbart minne för köp av sjökort.

Flytta vyer på en skärm.
Anpassa dina vyer på echoMAP CHIRP 72cv-skärmen, så att du kan se det allra viktigaste. Skapa kombinerade sidor som visar realtidsbild, karta och Panoptix-vyer. Det enkla gränssnittet gör installationen lätt som en plätt, så att du kan ägna mer tid åt fiske.

Ta med den vart du än går.
Med den tåliga väskan kan du skydda och förvara alla de olika delar som ingår. Det är bara att fatta det stadiga handtaget och bege dig ut på nästa isfisketur.
Visa mer Visa mindre
Inspireras av våra kunder!#sportfiskeprylar