We got some great news for all our international customers!
We just launched our site in English - Sportfishtackle.com

Select your shipping country

AustriaBelgiumBulgariaCroatiaCzech RepublicDenmarkEstoniaFinlandFranceGermanyGreeceHungaryIcelandIrelandItalyLatviaLithuaniaNetherlandsPolandRomaniaSlovakiaSloveniaSpainSverigeUnited Kingdom
Vill du handla på den svenskspråkiga sidan? Välj land ovan och Klicka här.
Öppettider
Söder Sportfiske AB
Hornsgatan 148, 117 28 Stockholm

Måndag - Fredag 10.00 - 18.00
Lördag 10.00 - 15.00
Söndag Gone fishing(stängt alla röda dagar)


Sportfiskeprylar.se - Öppet året runt
Nyhetsbrev
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter, aktuella kampanjer, tips och råd från oss direkt i din inkorg.

Avanmäl dig från vårt nyhetsbrev här.
Meny
Gäddfeber av Jens Bursell + Westins Presentbox i gruppen Övrigt / Fiskefilm & Böcker / Fiskeböcker hos Sportfiskeprylar.se (WESTINFEBER1)

Gäddfeber av Jens Bursell + Westins Presentbox

Artnr:
WESTINFEBER1
Den perfekta presenten till den inbitne gäddfiskaren eller kanske till dig själv som verkligen brinner för gäddfisket!
Läs mer
768 kr / 499 kr
848 kr
Visa alla färger
Inspireras av våra kunder!#sportfiskeprylar  Varianter
 • Produktinformation
 • Köp Jens Bursells bok "Gäddfeber" så får du Westins "European Pike Selection 2018 - Small, Luc Coppens Favorite Colors" på köpet! Ett grymt paket för den inbitne fiskaren och en kul present.

  Gäddfeber - Jens Bursell (Svenska)
  I boken ''Gäddfeber'' får du den senaste kunskapen om gäddfiske på ett spännande och informativt sätt som ser till att öka dina chanser till framgång!

  På 376 sidor får du djuplodande information om alla nya beten och tekniker – inkluderat hur du gör och använder de revolutionerande nya ''release-riggarna'', som nästan fördubblar dina fångster.

  Den välkända biologen, sportsfiskejournalisten, fotografen och författaren - Jens Bursell - som har publicerat flera böcker och hundratals artiklar i de europeiska fisketidningarna under de senaste 25 åren, har just släppt en imponerande ny bok om gäddfiske - Gäddfeber.

  Med massor av nya idéer och en innovativ inställning till inte bara riggar och tekniker utan också catch & release-metoder - injicerar Jens och hans medförfattare förnyelse i den internationella gäddscenen anno 2019. Gäddfeber är kryddad med spektakulär fotografering och en hisnande layout - samt förmedlar spänningen och skönheten i gäddfiske på ett sätt som gör att du vill iväg på gäddfiske – nu!

  Gäddfeber är en praktisk guide för alla typer av gäddfiske: Nybörjaren får den viktiga grundläggande kunskapen, erfarna fiskare kan hitta ny inspiration, och till och med experter kan lära sig nya avancerade tekniker och höja effektiviteten hos sitt fiske till en helt ny nivå.

  Boken ger djupgående information om gäddans biologi, vatten, platser och en omfattande guide till alla nya metoder och tekniker. Detta mästerverk ger en detaljerad inblick i hur du kan förbättra din landningsfrekvens 80-90 % och samtidigt tillföra mindre skador på fisken med de revolutionerande nya release-riggarna - som täcker alla typer av gäddfiske.
  Föreställ dig vad det här kan göra för dina fångster!

  Med andra ord: Med den här boken får du all den kunskap och inspiration som behövs för att förbättra ditt fiske - och förhoppningsvis kommer du också komma ett steg närmare att förverkliga ditt mål; att landa en drömgädda. Denna bok är ett måste för alla seriösa gäddfiskare - och kommer utan tvekan att vara hörnstenen i uppdaterad gäddkunskap för alla gäddentusiaster i hela Europa.

  Westin European Pike Selection 2018 - Small ''Luc Coppens Favorite Colors''
  Presentask för ditt gäddfiske, Luc Coppens favoriter. En perfekt mix av både hårda och mjuka beten kan du inte misslyckas någonstans. Oavsett om du fiskar från land eller båt kommer dessa hanplockade beten att göra jobbet.

  Med den inkluderande ”shallow-skruven” eller ScrewIn Jigheads och stingertafsar kan du snabbt och enkelt rigga dina mjukbeten för grunt eller djupt fiske beroende på situationen. Den perfekta gåvan till din gäddfiskande kompis!

  Beten som ingår:
  • Percy the Perch (HL) 10cm 20g Floating Dull Perch
  • Ricky the Roach SL/ST 14cm 42g Official Roach
  • Swim 10cm 32g Suspending 3D Headlight
  • Screw In 10g Natural
  • Pro Shallow Screw M (5 mm)
  • Pro Stinger 1X7 27,2kg 6cm #2
  Visa mer Visa mindre
 • Tillbehör till
 • Ställ en fråga
 • Ställ en fråga:

  Fråga gärna oss om du vill veta något om produkten innan du beställer.
  Vi svarar alltid inom 24 timmar (vardagar).
  Du kan även ringa vår kundtjänst på 08-84 49 00.

  Namn: *
  Produktnamn: *
  E-post:*
  Fråga:*
  Skicka

 • Kundomdömen
Andra köpte även
Söder
Rea
Kundservice