Öppettider

Söder Sportfiske AB
Hornsgatan 148, 117 28 Stockholm

Måndag - Fredag 10.00 - 18.00
Lördag 10.00 - 15.00
Söndag
(stängt alla röda dagar)
Gone fishing

Nyhetsbrev
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter, aktuella kampanjer, tips och råd från oss direkt i din inkorg.

Avanmäl dig från vårt nyhetsbrev här.
Meny
Abu SvartZonker X Combo 7\'11\'\' H Haspel 241 cm 30-100g i gruppen Fiskeset / Haspelset hos Sportfiskeprylar.se (1511770)

Abu SvartZonker X Combo 7'11'' H Haspel 241 cm 30-100g

Artnr:
1511770
0 recensioner
1999 kr
Visa alla färger
Gör dina val nedan
Antal: 
Sammanfattning
Denna combo fungerar till de flesta gäddbeten som gummi, tailar, spinnerbaits, jerkbaits och hårdbeten av alla dess slag.
Läs mer
Produktinformation

Svartzonker X Combo från Abu Garcia har tagits fram i samarbete med den legendariska svenska predatorfiskaren Claes “Svartzonker” Claesson. Design, aktion och komponenter är utvecklade enligt Svartzonkers egna krav, och är ett utmärkt val för alla inbitna gäddfiskare. Denna combo fungerar till de flesta gäddbeten som gummi, tailar, spinnerbaits, jerkbaits och hårdbeten av alla dess slag.

Abu Garcia Svartzonker X 7'11" 30-100 g
Lätt, välbalanserat och snabbt haspelspö tillverkad av 30T kolfiber, klingan är försedd med Seaguide Atlas Performance XBG spöringar. Seaguide XCES blank-exposed rullfäste ger en bättre direktkontakt och en mer slimmad design. Hållbart EVA-handtag för bästa tänkbara komfort och känsla genom hela fiskepasset.

Abu Garcia Revo X 40
Stativ tillverkat av IM-C6 Carbon kombinerat med en X-craftic växelhusdesign vilket är en konstruktion som är både lätt och ger en växel med perfekt placering. Kastegenskaperna maximeras med hjälp av Rocket Line Management System som ger en bättre kontroll av alla lintyper vid både linuppläggning och när linan lämnar spolen vid utkast.

- Rostfria HPCR kullager
- Lätt rotor i grafti
- Huvudaxel och komponenter av rostfritt stål
- Everlast bygelsystem
- Långsam Oscillering för en jämnare linuppläggning
- Maxbroms 6,1 kg

Visa mer Visa mindre
Inspireras av våra kunder!#sportfiskeprylar