Följ oss

Användarnamn


  • Fri frakt > 500 kr
  • 30 dagars öppet köp
  • Snabba leveranser
Spännande Metoder För Gädda, Gös Och Abborre i gruppen Fiskeprylar / Fiskefilm & Böcker / Fiskeböcker hos Sportfiskeprylar.se (22-spannandemet)
Spännande Metoder För Gädda, Gös Och Abborre

Fri frakt när du handlar över 500 kr (gäller ej hempaket)

Spännande Metoder För Gädda, Gös Och Abborre

Artnr:
22-spannandemet
Fiskemetoder efter gädda, gös och abborre kan utvecklas och kombineras i betydligt högre grad än man tror. Utnyttjar man det bästa från en metod och kombinerar det med det som fungerar i en annan, kan man hitta spännande fiskesätt som tar bort pauserna mellan huggen.
Läs mer
Spara som favorit Ställ en fråga
Ställ en fråga:

Fråga gärna oss om du vill veta något om produkten innan du beställer. Vi svarar alltid inom 24 timmar (vardagar). Du kan även ringa vår kundtjänst på 08-84 49 00.

Namn:*
Produktnamn:*
E-post: *
Fråga:*

Skicka »
Kundomdömen
Betyg på Spännande Metoder För Gädda, Gös Och Abborre i gruppen Fiskeprylar / Fiskefilm & Böcker / Fiskeböcker hos Sportfiskeprylar.se
Visa mer Visa mindre
Info Färgkarta/Artikellista
Fiskemetoder efter gädda, gös och abborre kan utvecklas och kombineras i betydligt högre grad än man tror. Utnyttjar man det bästa från en metod och kombinerar det med det som fungerar i en annan, kan man hitta spännande fiskesätt som tar bort pauserna mellan huggen.

Boken Spännande metoder för gädda, gös och abborre är sprängfylld med information, tips och idéer som kommer att göra fisket mycket mer givande. Boken ser bortom alla konventioner om hur man kan fiska och ger massor med inspiration till att testa och anpassa metoderna efter ens eget fiskesätt.

Författaren berättar om sina möten med existerande metoder, som vertical jigging, bottentrolling och latmanstekniken, och beskriver de effektiva hybridmetoder som han själv har skapat. Som kronan på verket får man lära sig att klucka fram abborrarna, en lika osannolik som okonventionell metod, samt att ta abborre på dubbel-dropshot, en adrenalinframkallande metod som kommer att tala om sig. Har du alltså sett någon fiska på ett väldigt konstigt sätt de senaste åren, så är det troligen författaren du har sett. Han har testat allt han skriver om och avslöjar här hur det ska gå till.

För Kjell Johansson är inte fisket bara en hobby, det är en passion. Han strävar dessutom hela tiden efter att utveckla sitt fiske så att det blir roligare och ger fler napp. Han jobbar deltid som fiskeguide. Kjell har tidigare skrivit böckerna Nu hugger gäddan och Gösfiske fakta och fisketips.

Ur innehållet:

* Jiggtrolling
* Vertikaltrolling efter gös
* Vegetationstrolling
* Vertical jigging
* Abborrkluckning
* Ismete med frilina
* Flötesparavantrolling
* Vertikalfiske och Fireball efter gädda

Antal sidor: 92
Vikt: 468g Visa mer Visa mindre
Enastående kundservice
Över 30 000 nöjda kunder - Bli kund du också! Du får fri frakt vid köp över 500 kr - Du ser vad som finns i lager för omgående snabba leveranser - Vi erbjuder personlig service innan köp - Och framförallt så har vi rätt priser på prylarna. 

Patrik H "Klockren service och snabba leveranser, brett sortiment ja typ allt man kan önska sig av en fiskebutik. Keep it up !!!"
Hampus R "Grym service och snabb leverans. En av Sveriges bästa predatorbutiker!"
Kalle M "Snabb lev. Välpaketerat. Rekommenderas gärna till andra sportfiskare."
Läs mer..
Andra köpte även
Atom, skeddrag
Vilken gäddfiskare har inte lurat en gädda på ett Atom?
fr. 49 kr fr. 59 kr
Anti Kink
Kopplas för spinnare och drag för att eliminera lintvinning.
29 kr
BANKSTICK tele-50/95cm
Lätta banksticks av aluminiumrör med standardgänga i m...
79 kr
Sufix Performance Fuse 135m Smoke Blue - 0,16 m.m 9 kg
Flätlina av dyneemafibrer och en coating som gör att den tå...
199 kr 299 kr
Kontakta oss så hjälper vi dig!

  08-84 49 00
  MEJLA OSS

Kundtjänst
Mån-Fre 9-16.30
Öppettider butik
Mån-Fre 10-18.00
Lör 10-15.00
Söder Sportfiske AB
Hornsgatan 148
117 28 Stockholm