Följ oss

Användarnamn


  • Fri frakt > 500 kr
  • 30 dagars öppet köp
  • Snabba leveranser
Reliant Fishing Tackle haspelspö S710 4-delat i gruppen Fiskeprylar / Fiskespön / Haspelspön / Reliant Fishing Tackle haspels hos Sportfiskeprylar.se (apxl-8s)
Reliant Fishing Tackle haspelspö S710 4-delat

Fri frakt när du handlar över 500 kr (gäller ej hempaket)

Reliant Fishing Tackle haspelspö S710 4-delat

Artnr:
apxl-8s
Reliant Fishing Tackle
Det perfekta ”lätt att packa-spöt” för fjällresenären. Särskilt lämpat för insjöfiske efter öring eller röding. Detta spö fungerar utmärkt med de lättaste Rapaladragen och små spinnare. Man kan kasta långt med den långa buttdelen monterad.
Läs mer
Spara som favorit Ställ en fråga
Ställ en fråga:

Fråga gärna oss om du vill veta något om produkten innan du beställer. Vi svarar alltid inom 24 timmar (vardagar). Du kan även ringa vår kundtjänst på 08-84 49 00.

Namn:*
Produktnamn:*
E-post: *
Fråga:*

Skicka »
Kundomdömen
Betyg på Reliant Fishing Tackle haspelspö S710 4-delat i gruppen Fiskeprylar / Fiskespön / Haspelspön / Reliant Fishing Tackle haspels hos Sportfiskeprylar.se
Visa mer Visa mindre
Info Färgkarta/Artikellista
Reliant Fishing Tackle haspelspö S710 4-delat

Reliant S710 är det perfekta ”lätt att packa-spöt” för fjällresenären. Särskilt lämpat för insjöfiske efter öring eller röding. Detta spö fungerar utmärkt med de lättaste Rapaladragen och små spinnare. Man kan kasta långt med den långa buttdelen monterad.

Till och med drop-shot och jigging funkar bra med lättare drag. Demonterat spö är 640 mm långt med fodral och levereras med två olika skruv-buttsektioner.

Längd: 7'10" / 239cm
Delar: 4+
Betesvikt: 5-20gr
Action: Fast/Progr
Power: Ultralight

Reliant Fishing Tackle spön är 4-delade och designade av Reid Zoller, fd. VDn på Loop Tackle Design. Han har använt samma tekniska grunder som ligger bakom några av marknadens bästa flugspön för att skapa dessa unika och effektiva haspel spön. De två längre modellerna (8 och 9 fot) är primärt för havsöringfisket och de har en djupt, progressivt, följsam aktion. Den korta modellen (7 fot) är det perfekta spö att ta med sig till fjällen. Extreme långkastande spön med en ultrakänsligt "touch" för att kunna känna av varenda naffs eller stöt på betet. Det är verkligen spinnfiske på ett annat nivå. Spöna är hårt testade i de tuffaste skandinaviska förhållanden; dessa spön levererar.'


Peter Schill är en erfaren havsöringsfiskare som landar ca 50 öringar per år vid fiske på Gotland, Österlen och i Stockholms skärgård. Här kommer hans recencion av Reliant spöna.

“ Jag har under aprilfisket efter havsöring på Gotland haft förmånen att testa Reliants S-serie.

Fisket har varit bra trots tidvis hårda vindar, så jag har verkligen kunnat testa i olika förhållanden och det har blivit många hugg och öringar landade upp till över 4 kg.

Reliant är väldigt lätt, skönt och följsamt att fiska med. Aktionen tycker jag är perfekt till öringfisket, då spöt har mycket känslig klinga som registrerar och fortplantar även den minsta lilla stöt på draget från öringen.

Spöt är också väldigt skönt och följsamt vid drillning av fisk. Kastegenskaperna är fantastiska och kasten blir märkbart längre med Reliant, än med mina andra fina klingor såsom bl.a. Edge Dynamic och Shimano SpeedMaster som jag testat spöt mot.

Trots dessa unika kastegenskaper och spänsten i klingan, så är Reliant-klingan väldigt förlåtande om man kommer lite fel i utkastet och ex. en Sandgrävling får en tendens till att börja vobbla i luften. Detta kan inträffa i slutet på en lång fiskedag efter mycket kastande då tröttheten och oskärpan börjar insmyga sig. Jag får betydligt färre förkortade och misslyckade kast med Reliant än med någon av mina andra klingor. Spöts låga vikt underlättar också kastandet under en hel fiskedag !

Har fiskat med betesvikter från 15 gr och upp till 30 gr och kastlängderna blir väldigt bra oavsett betesvikt, men i synnerhet från 24 gr och uppåt så känner man verkligen av kastförmågan och möjligheten att nå de yttersta undervattensreven, som ej varit möjligt tidigare, vilket givit mig ett par fina bonusöringar. “ Visa mer Visa mindre
Enastående kundservice
Över 30 000 nöjda kunder - Bli kund du också! Du får fri frakt vid köp över 500 kr - Du ser vad som finns i lager för omgående snabba leveranser - Vi erbjuder personlig service innan köp - Och framförallt så har vi rätt priser på prylarna. 

Patrik H "Klockren service och snabba leveranser, brett sortiment ja typ allt man kan önska sig av en fiskebutik. Keep it up !!!"
Hampus R "Grym service och snabb leverans. En av Sveriges bästa predatorbutiker!"
Kalle M "Snabb lev. Välpaketerat. Rekommenderas gärna till andra sportfiskare."
Läs mer..
Se fler varor
Reliant Fishing Tackle haspelspö S910 5-delat
Värstingspö! Det är ett riktigt ”kustspö”...
3139 kr 3449 kr
Andra köpte även
Reliant Fishing Tackle haspelspö S710 4-delat
Det perfekta ”lätt att packa-spöt” för fjä...
2619 kr 2899 kr
Reliant Fishing Tackle haspelspö S910 5-delat
Värstingspö! Det är ett riktigt ”kustspö”...
3139 kr 3449 kr
Kontakta oss så hjälper vi dig!

  08-84 49 00
  MEJLA OSS

Kundtjänst
Mån-Fre 9-16.30
Öppettider butik
Mån-Fre 10-18.00
Lör 10-15.00
Söder Sportfiske AB
Hornsgatan 148
117 28 Stockholm