Pikefight

PikeFight - Teamen 2016



Team Söder Sportfiske - Henrik Sandahl/Nicklas JonssonSöder Sportfiske

Utmanare och grundare till PikeFight samt ägare till Sveriges ledande sportfiskebutik och e-handel.
Henke är kapten för ett av de absolut mest framgångsrika tävlings gäddteamen i Sverige. Guld i SM 2010, 2011och tvåa 2009. Vinnare mälaren cup 2015, samt vinnare Trexgäddan 2015 är ett axplock av pallplaceringarna.  Utöver detta landade han tyngsta spinnfiskade gäddan 2015 på hela 17,15kg. I lag med kastmaskinen Nicklas Jonsson vars 10+ svit krönts av en 13,7 kilosgädda tagen under filminspelning. Rutin och energi i en dynamisk duo och är teamet som vågat utmana resterande startfält i denna historiska tävling.

Henrik och Nicklas tipsar om utrustning och beten >>


Team Westin -
Ronny Andén/Thomas Petersen EldorWestin Fishing

Ronny är Sveriges mest erfarna fiskeguide som utöver detta har en infödd tävlingsinstinkt långt utöver det vanliga. Ronny är unik med hela 5st spinnfiskade gäddor över 15kg. Bildar team med Tomas Petersen Eldor som fångat allt som simmar runt i hela världen, från jättelika tonfiskar och marlins till åtskilliga 10+ gäddor. En svårstoppad gäddfiskeduo som är väl bekanta med fiskevattnen.

Ronny och Thomas tipsar om utrustning och beten >>


Team ABU
- Tobbe Fränstam/Håkan FranssonAbu Garcia

Predatorexperten Tobias Fränstams framgångar har knappt undgått någon sportfiskare. Vinst vid SM i gäddfiske 2009 och har de senaste åren radat upp spinnfiskade monstergäddor från varierande miljöer, ända upp till imponerande 16,4kg. I lag med rutinerade Håkan Fransson som utöver extrema sviter grov gös dragit upp den ena 10+ gäddan efter den andra med över 15kg i topp. Håkan har även vunnit Västervik Pike Open på rekordlängd. Ungdom och fiskebesatthet i en skön kombination blir ett hot mot de andra teamen.

Tobbe och Håkan tipsar om utrustning och beten >>

 
Team Rapala/Storm -
Mathias Holgersson/Mikko Seppänen
STORM

Mathias är fiskeguiden som rattar Sveriges fetaste gäddracer och levererat imponerande sviter stora abborrar och gäddor från den. Ihop med Teamkamraten Mikko har de i år ställt upp i World Predator Classic och kom på en imponerande 7:e plats i konkurrens med europas predatorelit. Minutiös förberedda inför tävlingar och tillsammans kommer de visa att de behärskar alla situationer och förutsättningar de ställs inför. Ett homogent tävlingsteam som aldrig viker ner sig.

Mathias och Mikko tipsar om utrustning och beten>>